22.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το YouTube σας δίνει το εργαλείο να φτιάξετε Shorts video από τα βίντεο σας

Ένα νέο χαρακτηριστικό για τους δημιουργούς περιεχομένου λανσάρει το Youtube, ώστε να δημιουργούν πιο εύκολα τα δικά τους shorts. Συγκεκριμένα, η ομάδα ανάπτυξης της πλατφόρμας, ανακοίνωσε πως θα προστεθεί ένα νέο εργαλείο που θα δίνει τη δυνατότητα στους δημιουργούς περιεχομένου να υλοποιούν τα δικά τους Shorts διάρκειας έως 60 δευτερολέπτων, με τις ήδη υπάρχουσες μεθόδους επεξεργασίας όπως , εισαγωγή κειμένου, timeline κλπ. Καθένα από τα shorts, που θα κοινοποιείται, θα περιλαμβάνει και το σύνδεσμο ολόκληρου του βίντεο, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο και τα views.

[affcoups id=”101207″]

Το νέο εργαλείο είναι ήδη διαθέσιμο στις mobile εκδόσεις του YouTube τόσο σε συσκευές Android όσο και iOS. Υπενθυμίζουμε ότι το YouTube Shorts είναι μια υπηρεσία βίντεο μικρής διάρκειας, κατά την οποία όποιος θέλει μπορεί να δημιουργήσει μικρά, συναρπαστικά βίντεο μέσα από το κινητό του.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Ουσιαστικά, οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση σε εργαλεία δημιουργίας των Shorts, όπως την κάμερα πολλαπλών τμημάτων για την συρραφή διαφόρων βίντεο μαζί, τη δυνατότητα ηχογράφησης με μουσική υπόκρουση, τον έλεγχο της ταχύτητας αναπαραγωγής και πολλά άλλα.

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο