22.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Netflix: Ενεργοποιήστε το HDR ακόμα και εάν δεν το υποστηρίζει η εφαρμογή!

Σε αυτό το άρθρο, θα δείτε την ενεργοποίηση του HDR στο Netflix για μη υποστηριζόμενες συσκευές. αλλά και πάλι η συσκευή σας πρέπει να υποστηρίζει HDR. Αυτό το άρθρο απευθύνεται σε χρήστες των οποίων η συσκευή υποστηρίζει HDR αλλά δεν διαθέτει HDR στο Netflix.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Για να ενεργοποιήσετε το HDR στο Netflix, έχετε 2 διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Magisk ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενότητα LSPosed με το Pixelify. Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μονάδα Pixelify για αυτήν τη διαδικασία. Επειδή ο κύριος σκοπός της ενότητας Pixelify δεν είναι να κάνει τις Φωτογραφίες Google απεριόριστες. Αυτή η ενότητα σάς επιτρέπει να εμφανίζετε τις επιλεγμένες εφαρμογές ως σειρές Pixel. Κάθε συσκευή από το Pixel 1 έως το Pixel 6 pro είναι διαθέσιμη. Το Pixel 6 Pro θα πλαστογραφηθεί σε αυτό το άρθρο. Ας πάμε στα βήματα.

[affcoups id=”101197″]

Εάν το κινητό σας υποστηρίζει την αναπαραγωγή HDR στο Netflix, τότε θα δείτε αυτό στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, όπως βλέπω εγώ στο Xiaomi 12 Pro.

Εδώ να επισημάνω ότι, ό,τι κάνετε το κάνετε με δική σας ευθύνη και μόνο χωρίς να φέρω κάποια υπαιτιότητα εάν κάτι πάει στραβά και κολλήσει το κινητό!

Πώς να ενεργοποιήσετε το HDR στο Netflix

[affcoups id=”96092″]

Πρώτα κατεβάστε το Unlocker module. Τρέξτε μετά το magisk. Μετά από αυτό, πατήστε την καρτέλα modules στο κάτω δεξιό μέρος. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “εγκατάσταση από αποθήκευση” και επιλέξτε τη μονάδα που έχετε. Στη συνέχεια θα δείτε μερικά παιχνίδια και κτλ το μενού εγκατάστασης. Απλώς πατήστε το κουμπί μείωσης της έντασης ήχου για να επιλέξετε το 1 και, στη συνέχεια, επανεκκινήστε τη συσκευή σας.

Τρέξτε το magisk Πήγαινε στο “Module” Πατάς μετά στο “install from storage” Επιλέγεις το 1 με την φωνή πάνω/κάτω και επανεκκίνηση

Όπως μπορείτε να δείτε, το Netflix έχει πλέον HDR10 – HEVC. Αλλά πριν εγκαταστήσετε τη μονάδα, οι δυνατότητες HDR δεν έγραφε τίποτα στις ρυθμίσεις του netflix.

[affcoups id=”100889″]

Πριν Μετά

Μέθοδος LSPosed

Ανοίξτε το LSPosed και μεταβείτε στην καρτέλα λήψεις. Εδώ θα δείτε πολλές ενότητες. Πατήστε το serachbox και πληκτρολογήστε “pixelify”. Θα δείτε τη μονάδα “Pixelify GPhotos”. Πατήστε πάνω του, στην καρτέλα μετάβαση στις εκδόσεις. Στη συνέχεια, κατεβάστε το APK και εγκαταστήστε το.

[affcoups id=”100891″]

Τρέξε το LSPosed Πήγαινε στο download Ψάξε για το Pixelify και διάλεξε το Κατέβασε και εγκατέστησε το APK

Μετά την εγκατάσταση του apk, θα δείτε μια ειδοποίηση από την εφαρμογή LSPosed. Πατήστε πάνω του και ενεργοποιήστε τη μονάδα για ενεργοποίηση του HDR στο Netflix. Μην ξεχάσετε να επιλέξετε το Netflix από τη λίστα εφαρμογών. Αφού επιλέξετε το Netflix, επανεκκινήστε τη συσκευή σας.

Πάτα την ειδοποίηση Ενεργοποιήστε το Pixelify GPhotos Διαλέξτε το Netflix Επανεκκίνηση

Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να ανοίξτε την εφαρμογή Pixelify, γιατί πρέπει να αλλάξετε ορισμένες ρυθμίσεις. Πατήστε την ενότητα “συσκευή σε πλαστή” και επιλέξτε Pixel 6 Pro. Απενεργοποιήστε την ενότητα “Βεβαιωθείτε ότι έχετε πλαστογραφήσει μόνο στις Φωτογραφίες Google”. Εάν δεν το ενεργοποιήσετε, το HDR δεν θα είναι ενεργό. Στη συνέχεια, κοιτάξτε το Netflix, θα δείτε τη συσκευή να πλαστογραφείται ως Pixel 6 Pro. Και το HDR θα είναι ενεργό.

[affcoups id=”100883″]

Τρέξτε το Pixelify  Επιλέξτε το Pixel 6 Pro Απενεργοποιήστε το only Google Photos section Το κινητό φαίνεται σαν Pixel 6 Pro πια

Αυτό είναι! Έχετε ενεργοποιήσει το HDR στο Netflix. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια από τις δύο μεθόδους θέλετε, αυτό εξαρτάται από εσάς.

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο