21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Google Pay – Η νέα υπηρεσία πληρωμών από την Google. Δείτε που και πως μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε!

Η Google σε επίσημη ανάρτηση που ανέβηκε πριν λίγο στο blog της εταιρείας, ανακοίνωσε την γέννησης του Google Pay. Γονείς δεν είναι άλλοι από τα Google Wallet και Android Pay, που ενώθηκαν σ’ ένα και δημιουργήθηκε το Google Play.

Την ανάρτηση που μπορείτε να την βρείτε εδώ, αναφέρει ότι η ενοποίηση έγινε προς το συμφέρον του τελικού χρήστη, ώστε να γίνει η όλη διαδικασία πιο εύκολη!

Με το Google Pay, θα είναι τώρα πολύ πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε μέσω του λογαριασμού σας, ώστε η όλη διαδικασία να είναι πολύ πιο γρήγορη και άμεση. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, το Google Pay θα εμφανίζετε όλο και πιο πολύ online, σε καταστήματα ή σε διάφορα προϊόντα της Google, όπως επίσης εάν πάτε να πληρώσετε φίλους.

Το Google Pay είναι ήδη διαθέσιμο σε Airbnb, Dice, Fandango, HungryHouse, Instacart, αλλά και άλλες εφαρμογές και ισοτσελίδες που αγαπάτε. Στην περίπτωση που είστε δημιουργός κάποιας εφαρμογής, η Google συνιστά να επισκεφτείτε το Payments Solutions site, για να δείτε πως θα μπορέσετε να ενσωματώσετε το Google Pay ή να δουλέψετε μέσω κάποιου τρίτου συνεργάτη, για ακόμα πιο εύκολη ενσωμάτωση.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο