20.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Προσλήψεις στην Αθήνα κάνει η Google

Ανοιχτές θέσεις εργασίας έχει αυτή τη στιγμή η Google επί ελληνικού εδάφους. Ο τεχνολογικός γίγαντας κάνει προσλήψεις στην Αθήνα, αφού άλλωστε διατηρεί γραφεία στα βόρεια προάστια εδώ και αρκετά χρόνια.

Η Google αναζητά τώρα τις παρακάτω ειδικότητες, όπως βλέπουμε στο επίσημο site της. Κάποιες από αυτές έχουν μάλιστα και επιλογή για remote εργασία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν αναλυτικές πληροφορίες και να στείλουν το βιογραφικό τους εδώ.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

[signoff]

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο