20.9 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Apple: Έφτιαξε tutorial με τίτλο «Μετάβαση σε iPhone».. για χρήστες Android

Η Apple κοινοποίησε ένα νέο βίντεο που απευθύνεται σε χρήστες Android που σκέφτονται να μεταβούν σε iPhone. Το βίντεο περιγράφει κοινές ερωτήσεις που μπορεί να έχουν, όπως μεταφορά επαφών, φωτογραφιών και μηνυμάτων, συναλλαγές, μακροπρόθεσμες ενημερώσεις και πολλά άλλα.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Καλύπτει επίσης την ανθεκτικότητα του iPhone, όπως αντοχή στο νερό, διάρκεια μπαταρίας, αξιοπιστία του λειτουργικού συστήματος iOS, ασφάλεια και προστασία απορρήτου για προσωπικά δεδομένα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

https://youtu.be/mm7Q_my0EK8

[signoff]

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο