18.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Netflix: Τι συμβαίνει με το “The Sandman”

To Netflix απάντησε στο κοινό ερώτημα των αετομάτιδων συνδρομητών που ξεκίνησε να βλέπει το “The Sandman”.

Πολλοί ήταν εκείνοι που παρατήρησαν ότι η αναλογία των διαστάσεων δεν ήταν σωστή, κάτι που θεωρήθηκε ότι είναι τεχνικό λάθος. Σύμφωνα, ωστόσο, με το Variety, και την ανακοίνωση της συνδρομητικής, η στρεβλή εικόνα έχει δημιουργηθεί επίτηδες, για να δίνει την αίσθηση του ονείρου.

“Όπως θα παρατηρήσετε, πολλά από τα τοπία είναι σουρεαλιστικά στην σειρά και συχνά λέμε ότι μοιάζει και την αίσθηση του ονείρου”, είπε η συνδρομητική.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς λέει τα εξής: “Πρόκειται για ένα πλούσιο μείγμα μοντέρνας μυθολογίας και σκοτεινής φαντασίας, στο οποίο μπλέκεται το ιστορικό δράμα. Το ‘The Sandman’ ακολουθεί τα μέρη και τους ανθρώπους που επηρέασε ο Morpheus, ο Βασιλιάς των Ονείρων, καθώς μπλέκεται σε κοσμικά και ανθρώπινα λάθη που έχει κάνει σε όλη του την ύπαρξη”.

Το cast αποτελείται από τους Tom Sturridge ως Dream, Vivienne Acheampong ως Lucienne, Gwendoline Christie ως Lucifer, Boyd Holbrook ως Corinthian, Sanjeev Bhaskar ως Cain, Asim Chaudhry ως Abel, Kirby Howell-Baptiste ως Death και Mason Alexander Park ως Desire, Donna Preston ως Despair, Jenna Coleman ως Johanna Constantine, Niamh Walsh ως τη νεαρή Ethel Cripps, Joely Richardson ως Ethel Cripps, David Thewlis ως John Dee, Kyo Ra ως Rose Walker, Stephen Fry ως Gilbert, Razane Jammal ως Lyta Hall, Sanda James Young ως Unity Kincaid, Roderick Burgess ως Charles Dance και Patton Oswalt, ο οποίος θα δανείσει τη φωνή του στον Matthew the Raven.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Τα επεισόδια καλύπτουν τα πρώτα δύο graphic novels, “Preludes & Nocturnes” (1988-89) και “The Doll’s House” (1989-90) και φέρουν διαφορετικούς τίτλους τέλους, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί από τον David McKean. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Neil Gaiman – συγγραφέα των κόμικς, Allan Heinberg (Wonder Woman) και David S. Goyer (The Dark Knight), με τον Heinberg να εκτελεί και χρέη showrunner.

Μέσω του Comic-Con, στο οποίο η σειρά είχε πάνελ, ο Gaiman εξήγησε το γιατί η σειρά μοντερνοποιήθηκε, γιατί επιλέχθηκαν οι Gwendoline Christie ως Lucifer και Kirby Howell-Baptiste ως Death και το πως δημιουργήθηκε η μορφή του Morpheus.

[signoff]

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο