24.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Apple Watch Series 8: Στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία

Το Apple Watch Series 8 θα ανακοινωθεί στην εκδήλωση του iPhone 14 τον Σεπτέμβριο. Εν τω μεταξύ, ο χρήστης του Twitter και «ταξιδιώτης στο χρόνο από τη Γη 616» @VNchocoTaco γνωστός και ως ShimpApplePro μοιράστηκε όσα γνωρίζει για τη σειρά. Οι λεπτομέρειες περιλαμβάνουν τα χρώματα για το Apple Watch Series 8, χρονοδιάγραμμα παραγωγής και πολλά άλλα.


Γνωρίζουμε ήδη πολλά από το τι να περιμένουμε με την οικογένεια της Series 8 με βάση τις αναφορές από το Bloomberg. Οι διαφορές μεταξύ της Σειρά 7 και της Σειράς 8 θα είναι ελάχιστες, ενώ μια ακριβότερη έκδοση «Pro» θα κλέψει την παράσταση. Ο Shrimp δεν έχει τίποτα να μοιραστεί σχετικά με αυτό το μοντέλο, αλλά επαναλαμβάνει τις προηγούμενες αναφορές.

Σύμφωνα λοιπόν με τις νέες σημερινές διαρροές:

  • Σχεδίαση 41mm και 45mm όπως η Σειρά 7
  • Αλουμίνιο σε χρωματισμούς starlight, midnight, product red, και silver
  • Ανοξείδωτο ατσάλι σε χρωματισμούς ασήμι, γραφίτη και χρυσό
  • Δεν υπάρχει μοντέλο τιτανίου σε αυτήν την έκδοση

Εάν αυτή η λίστα χρωμάτων είναι σωστή, θα σήμαινε μια έξοδος για το πράσινο και το μπλε, ενώ θα επαναφέρει το ασημί σαν χρωματισμό. Αυτό φαίνεται λογικό, δεδομένου ότι το starlight συνυπάρχει με το ασήμι στη σειρά MacBook Air και το starlight είναι ένα ζεστό μείγμα μεταξύ ασημιού και χρυσού. Οι πελάτες της σειράς 7 είχαν αναφέρει εξάλλου πως τους έλειψε η ύπαρξη ενός ουδέτερου χρώματος πέρυσι.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Από χρονική άποψη, η μαζική παραγωγή βρίσκεται σε καλό δρόμο για αυτόν τον μήνα σύμφωνα με την ίδια πηγή. Αυτό σημαίνει ότι η βασική Series 8 πιθανότατα θα κυκλοφορήσει μερικές εβδομάδες μετά την εκδήλωση της Apple στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Τέλος, τα σημερινά στοιχεία περιλαμβάνουν αναφορά σε μια «δυνατότερη κόλλα» για το περίβλημα του ρολογιού στη Σειρά 8 σε σύγκριση με τη Σειρά 7. Αυτό απηχεί βελτιωμένη ανθεκτικότητα, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως και σε άλλες διαρροές.

[signoff]

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο