24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θερμόμετρο για γυναίκες παρουσίασε σήμερα η Xiaomi, με τελική τιμή τα 129 γουάν

Σας είχαμε πει χθες ότι σήμερα η Xiaomi θα μας παρουσίαζε το 147ο προϊόν της που θα ήταν αποκλειστικά για γυναίκες. Το προϊόν που μας παρουσίασε τελικά είναι ένα έξυπνο θερμόμετρο που θα μπορεί η σύγχρονη γυναίκα να το χρησιμοποιεί όχι μόνο για να βλέπει εάν έχει πυρετό, αλλά να ελέγχει και άλλες λειτουργίες της.

Το Miaomiao γυναικείο θερμόμετρο της Xiaomi, έχει την δυνατότητα να καταλαβαίνει μέσω ειδικών αλγορίθμων και να καταγράφει από την έμμηνο ρύση μέχρι και την κατάσταση της εγκυμοσύνης.

Ως έξυπνο ηλεκτρονικό θερμόμετρο, μπορεί όπως όλα τα θερμόμετρα να καταλάβουν εάν έχετε πυρετό ή όχι, μέσω του ειδικού τσιπ επεξεργασίας από την Texas Instruments. Το θερμόμετρο ενσωματώνει αναλογικά αλλά και ψηφιακή μονάδα, με υψηλή ακρίβεια, ώστε να μπορεί να ανιχνεύσει την αλλαγή θερμοκρασίας ακόμα και εάν είναι μόλις 0,05 ℃.

Η θερμοκρασία που θα δείτε στην οθόνη του έξυπνου θερμόμετρου, μεταφέρεται αυτόματα στο κινητό σας και καταγράφεται στην ειδική εφαρμογή, ώστε να ξέρετε μετά τι θερμοκρασίες είχατε.

Το θερμόμετρο επίσης μέσω της εφαρμογής έχει δυνατότητα να καταγράφει πότε ήταν η τελευταία φορά που είχατε έμμηνο ρύση, να μεταφέρει τα δεδομένα αυτά στο cloud, όπου δεν θα τα χάσετε ποτέ και να σας βοηθήσει όποτε είναι να έρθει η επόμενη φορά, ώστε να είστε κατάλληλα προετοιμασμένες για την κατάσταση αυτή.

Δείτε επίσης: Ο Hugo Barra δουλεύει πάλι με την Xiaomi! Δείτε πως και γιατί γίνεται αυτό!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο