22.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Cosmote-Γερμανός: Προπαραγγελίες για τα νέα αναδιπλούμενα smartphones της Samsung

Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες για τα νέα αναδιπλούμενα Smartphones SAMSUNG Galaxy Z Flip4 5G και Ζ Fold4 5G στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλά και online στο www.germanos.gr. Τα νέα Smartphones με τον μοναδικό σχεδιασμό τους, είναι ακόμα πιο ανθεκτικά και ισχυρά. Όσοι καταναλωτές τα προ-παραγγείλουν έχουν επιπλέον όφελος έως 200€ με την επιστροφή παλαιάς συσκευής και δωρεάν ασφάλιση θραύσης οθόνης για ένα χρόνο μέσω της εφαρμογής SAMSUNG Members. Τα νέα μοντέλα της Samsung θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ από τις 26 Αυγούστου.

SAMSUNG Galaxy Z Flip4 5G

Με ακόμη πιο λεπτό μηχανισμό άρθρωσης για καλύτερο κράτημα στο χέρι, το SAMSUNG Galaxy Z Flip4 5G διαθέτει εξωτερική οθόνη 1.9’’ Super AMOLED για άμεσες κλήσεις και απάντηση μηνυμάτων, με πιο λεπτά πλαίσια, ενώ η εσωτερική του οθόνη Dynamic AMOLED 2X φτάνει τις 6,7’’. Ενσωματώνει εξωτερική dual κάμερα πολλαπλών δυνατοτήτων 12MP, εσωτερική κάμερα 10MP, καθώς και λειτουργία Nightography για εξαιρετικές νυχτερινές λήψεις. Με το Galaxy Z Flip4 5G φωτογραφίες, selfie ή video μπορούν να βγουν χωρίς να ξεδιπλωθεί η συσκευή. Η μπαταρία του έχει ακόμη μεγαλύτερη χωρητικότητα, που φτάνει τα 3700mAh και υποστηρίζει υπερταχεία φόρτιση.

Το Galaxy Z Flip4 5G κυκλοφορεί σε 4 χρώματα: γραφίτη, ροζ-χρυσό, μωβ και γαλάζιο.

SAMSUNG Galaxy Z Fold4 5G

Το SAMSUNG Galaxy Z Fold4 5G είναι πιο λεπτό και ελαφρύ από τον προκάτοχό του, διαθέτει εσωτερική οθόνη Dynamic AMOLED 2X 7.6’’ και εξωτερική οθόνη, πολλαπλών χρήσεων, 6,2’’ όταν είναι διπλωμένο. Έχει ενσωματωμένο τριπλό σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος με κύρια 50MP + 12MP (υπερ-ευρυγώνιος φακός) + 10MP (τηλεφακός). Με προηγμένο multitasking, πολλαπλά παράθυρα με πολλαπλές λειτουργίες, και χάρη στο S-Pen προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια στις κινήσεις, όπως με ένα στυλό. Διαθέτει μεγάλη αυτονομία μπαταρίας 4400mAh και είναι ιδανικό για gaming. Το Galaxy Z Fold4 5G κυκλοφορεί σε 3 χρώματα: μαύρο, μπεζ και σκούρο πράσινο

Και τα δύο Smartphones είναι εξοπλισμένα με τον ταχύτερο 4nm επεξεργαστή σε SAMSUNG, τον Snapdragon 8+ Gen1, είναι εξαιρετικά ανθεκτικά (πλαίσιο αλουμινίου, γυαλί Corning Gorilla Glass Victus+) και πιστοποιημένα με IPX8 για προστασία από το νερό.

Επιπλέον, και τα δύο Smartphones είναι 5G, πιστοποιημένα στο δίκτυο COSMOTE, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες και τις δυνατότητες του δικτύου 5ης γενιάς, που πρώτη έφερε στην Ελλάδα η COSMOTE. Το COSMOTE 5G είναι το μεγαλύτερο 5G δίκτυο στη χώρα με πάνω από 70% πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη, ενώ μέχρι το τέλος του 2022 θα φθάσει το 80%.

Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το SAMSUNG Galaxy Z Flip4 5G με 1.149€ στα 128GB (ή από 23,94€ /μήνα σε 48 άτοκες δόσεις), με 1.209€ στα 256GB (ή από 25,19€ /μήνα σε 48 άτοκες δόσεις) και 1.329€ στα 512GB (ή από 27,69€ /μήνα σε 48 άτοκες δόσεις), ενώ το Galaxy Z Fold4 5G με 1.899€ στα 256GB (ή από 39,56€ /μήνα σε 48 άτοκες δόσεις) και 1.999€ στα 512GB (ή από 41,65€ /μήνα σε 48 άτοκες δόσεις). Τα νέα Smartphones διατίθενται ακόμα φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE GIGAMAX και μπορούν να συνδυαστούν με μια μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ.

Διαθέσιμα για προ-παραγγελία και τα νέα ασύρματα ακουστικά SAMSUNG Galaxy Buds2 Pro και το SAMSUNG Galaxy Watch5/ Watch5 Pro

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Προ-παραγγελίες ξεκίνησαν και για τα νέα ασύρματα ακουστικά SAMSUNG Galaxy Buds2 Pro. Αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες ακύρωσης εξωτερικών θορύβων, τα νέα ακουστικά της SAMSUNG προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ακρόασης. Τα Galaxy Buds2 Pro είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE ή online στο germanos.gr στα 229,90€ ή από 19,16€/μήνα σε 12 άτοκες δόσεις. Με κάθε προ-παραγγελία οι καταναλωτές παίρνουν δώρο έναν ασύρματο φορτιστή SAMSUNG Super-Fast, αξίας 39,90€.

Οι καταναλωτές μπορούν να προ-παραγγείλουν επίσης, το νέο SAMSUNG Galaxy Watch5|Watch5 Pro, από 299,90€ και σε 12 άτοκες δόσεις που καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες του χρήστη, από την άθληση μέχρι τον ύπνο και την παρακολούθηση των καρδιακών παλμών, ενθαρρύνοντας έναν πιο υγιή τρόπο ζωής. Προ-παραγγέλνοντας το νέο smartwatch της SAMSUNG, οι καταναλωτές παίρνουν δώρο τα SAMSUNG Galaxy Buds Live, στο χρώμα της επιλογής τους, μέσω της εφαρμογής SAMSUNG Members.

[signoff]

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο