22.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Samsung Galaxy On7 Prime – Έρχεται πρώτα στην Ινδία με Exynos 7870 επεξεργαστή

Δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο ότι αυτή την στιγμή η Samsung είναι στη δεύτερη θέση πίσω από την Xiaomi στη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά παγκοσμίως, αλλά σίγουρα θα πρέπει να κάνει κάτι για να πάρει πίσω την πρώτη θέση. Ίσως ένα τρόπος να το κάνει αυτό είναι παρουσιάζοντας πρώτα εκεί το τελευταίο της μοντέλο, το Samsung Galaxy On7 Prime.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι η Samsung θα έχει συνέντευξη τύπου στις 17 Ιανουαρίου στην Ινδία, που θα πουλιέται αποκλειστικά μέσω του Amazon India  και θα είναι το Samsung Galaxy On7 Prime

Το Galaxy On7 Prime ουσιαστικά δεν είναι καινούργιο μοντέλο, αφού το έχουμε δει με άλλη ονομασία όμως από το 2016. Για την συγκεκριμένη περίπτωση η Samsung απλώς άλλαξε τ’όνομα και θα το βγάλει αλλιώς στην αγορά, κάτι που κάνει συχνά φαίνεται με αρκετά από τα κινητά της. Έτσι το εν λόγο κινητό αρχικώς λεγόταν Galaxy On Nxt, μετά έγινε Galaxy J7 Prime και τώρα Galaxy On7 Prime.

Το μοναδικό χαρακτηριστικό που θα έχει σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις, είναι το Samsung Mall, μέσω του οποίου θα μπορείτε να βρίσκετε διάφορα πράγματα και να τ’ αγοράζετε.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S9/S9 Plus – Βρήκαμε την US Version στο FCC στις ΗΠΑ

Το Galaxy On7 Prime έρχεται με τον οκταπύρηνο Exynos 7870, 5.5 ίντσες οθόνη με ανάλυση 1080P, 8mm πάχος, ενώ θα βγει σε δύο μοντέλα, 3GB/32GB και 4GB/64GB. Όσο για την τιμή του, αναμένεται να την μάθουμε τις επόμενες ημέρες.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο