14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Oneplus 6 – Δείτε το με πλήρη οθόνη, διπλή κάμερα και τον Snapdragon 845. Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει

Μέσα στο 2018 μία από τις εταιρείες που περιμένουμε νέα έκδοση κινητού, είναι φυσικά και η OnePlus. Αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά ο  Pete Lau, ιδρυτής και Chief Executive Officer της OnePlus, όπως το αποκάλυψε στο Cnet US σε συνέντευξη που έδωσε στη CES, επιβεβαιώνοντας αρκετές φήμες που ακούγονται το τελευταίο διάστημα. Φυσικά το κύριο ερώτημα ήταν για το OnePlus 6, πότε να το περιμένουμε. Δείτε λοιπόν τι μας είπε….

Μας είπε λοιπόν ότι πράγματι μετά το OnePlus 5 και 5Τ, το επόμενο μοντέλο που να περιμένουμε θα είναι το OnePlus 6. Το κινητό θα είναι εφοδιασμένο με τον τελευταίο Snapdragon, τον 845, ενώ η παραγωγή του θα ξεκινήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2018.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της OnePlus, το OnePlus 6 θα είναι καλά εξοπλισμένο με τον τελευταίο επεξεργαστή της Qualcomm. “Δεν υπάρχει άλλη επιλογή”, εξάλλου είπε. Και έχει δίκιο, αφού ο Snapdragon 845 είναι ο καλύτερος επεξεργαστής αυτή την στιγμή για android κινητά.

Από την άποψη της εμφάνισης, και αυτή τη φορά το Oneplus 6 θα έχει τον ίδιο σχεδιασμό με το 5T, δηλαδή ένα κινητό πλήρους οθόνης, με ακόμα μικρότερα περιθώρια τριγύρω, με ένα πολύ μικρό πλαίσιο στο πάνω και στο κάτω μέρος της οθόνης. Αυτό θα κάνει σίγουρα το κινητό ακόμα πιο εντυπωσιακό εμφανισιακά. Το πίσω μέρος του Oneplus 6 θα είναι από μεταλλικό σώμα, ενώ στην πάνω αριστερή γωνία της πλάτης, σε κάθετη διάταξη πια θα βρούμε τον συνδυασμό της διπλής κάμερας. Ο υπόλοιπος σχεδιασμός πάντως παραμένει ο ίδιος όπως και στα προηγούμενα μοντέλα.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, σύμφωνα με τα νέα τεχνολογίας Quan Song, το Oneplus 6 θα είναι εξοπλισμένο με το τελευταίο Snapdragon 845. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτή θα είναι και η βασική διαμόρφωση όλων των ναυαρχίδων φέτος. Το 2017, το Oneplus 5 κυκλοφόρησε με 8GB μνήμης Ram που θα το δούμε πάλι και το Oneplus 6. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σε 3 παραλλαγές, όπως 8GB + 64GB, 8GB + 128GB και 8GB + 256GB. Το Oneplus 6 όπως είπαμε θα συνεχίσει να υιοθετεί την διπλή κάμερα, που θα είναι στα 20MP. Ταυτόχρονα θα υποστηρίζει OIS για καλύτερες λήψεις, ενώ η μπροστινή κάμερα αναμένεται να είναι στα 16MP. Μία βασική διαφοροποίηση σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα είναι ότι αυτή τη φορά το Oneplus 6 αναμένεται να επιτύχει ανθεκτικότητα σε νερό και σκόνη σε επίπεδο IP68.

Όσο για το πότε να το περιμένουμε…σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία μέσα στον Ιούνιο. Μην ξεχνάμε ότι το δεύτερο τρίμηνο που ανέφερε ο Pete Lau, τελειώνει 30 Ιουνίου, οπότε πριν λήξει ο Ιούνης να περιμένετε να δείτε την νέα έκδοση. Όσο για το εάν θα βγει OnePlus 6T, αυτό που άφησε να εννοηθεί μόνο είναι ότι δεν ήταν σίγουρος εάν θα προλάβει να βγει μέσα στο 2018 ή θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2019 πια. Εξάλλου μέχρι τότε έχουμε πολύ δρόμο ακόμα…

Διαβάστε επίσης: Θέλετε να δείτε πορνό μέσω διαδικτύου……ταυτότητα παρακαλώ!

Το Oneplus 6 αναμένετε να πουλιέται στα 3499 γιουάν ή αλλιώς 546$ η έκδοση των 8GB RAM + 64GB ROM, στα 3999 γιουάν ή αλλιώς 624$  η έκδοση των 8GB RAM + 128GB ROM, ενώ η έκδοση των 8GB + 256GB θα πουλιέται στα 4399 γιουάν ή αλλιώς 687$. Αν και η τιμή έχει αυξηθεί σε σχέση με το 5Τ, μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για ναυαρχίδα με τα τελευταία χαρακτηριστικά οπότε μία κάποια αύξηση να την περιμένετε.

Εάν πάντως εσείς δεν θέλετε να περιμένετε το OnePlus 6, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα τρία κουπόνια μας να πάρετε το OnePlus 5T σε προνομιακή τιμή από το Banggood, όπου όπως είδαμε επέστρεψε πίσω το Priority Direct Mail.

[wpcd_coupon id=10099]

[wpcd_coupon id=10096]

[wpcd_coupon id=10094]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο