20.4 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Proscenic P11: Αποκτήστε την φοβερή σκούπα χειρός από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Geekbuying με μόλις 115.3€ ΤΕΛΙΚΗ

Το πόσο πρακτικές είναι οι σκούπες χειρός δεν το φαντάζεστε. Έχουν περάσει 3-4 από τα χέρια μου και τις έχω αξιοποιήσει στο έπακρον. Το κύριο προτέρημα…εύκολες στη μεταφορά, στη χρήση, για άμεση χρήση χωρίς να τραβάτε καλώδια και βαριές συσκευές. Σε αυτά θα προσθέσω και την φοβερή τιμή που σας την έχω την σκούπα, μόλις 114.99$ ή αλλιώς 115.30€, με το κουπόνι που σας έχω από το Geekbuying και συγκεκριμένα από την Ευρωπαϊκή του αποθήκη που σας έχω πει πολλές φορές, πόσο τις λατρεύω!

Η φορητή ηλεκτρική σκούπα Proscenic, είναι το μοντέλο P11 combo, που θα την βρείτε σε γκρί χρώμα. Έχει ισχύ αναρρόφησης 8500Pa έως 25000Pa, 450W ισχύ, 22,2V τάση, με τον θόρυβο που δημιουργεί να φτάνει έως και 70dB min. Η αυτονομία της σκούπας με πλήρως φορτισμένη την μπαταρία της μπορεί να φτάσει και τα 50 λεπτά. Το βάρος της σκούπας είναι μόλις 2,8 kg, ενώ οι διαστάσεις της είναι 125,5 x 25,5 x 22,16cm.

Η φορητή ηλεκτρική σκούπα χειρός Proscenic P11 combo, διαθέτει πολύ ισχυρό κινητήρα, με δυνατότητα να πιάσει μέχρι και τις 130.000 rpm στροφές περιστροφής, προσφέροντας έτσι μία πολύ ισχυρή ισχύ αναρρόφησης που φτάνει έως και 25000 Pa. Χάρις σε αυτή την μεγάλη δύναμη αναρρόφησης, δεν της ξεφεύγει τίποτα. Επίσης επειδή έχετε την δυνατότητα να ρυθμίσετε εσείς το επίπεδο αναρρόφησης, είναι ιδανική για κάθε χρήση παντού στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο. Η σκούπα διαθέτει 4 φίλτρα, που μπορούν να αιχμαλωτίσουν το 99,99% των σωματιδίων που εκτοξεύονται κατά τον καθαρισμό και να κλειδώσουν τα μικρά σωματίδια ώστε να μην υπάρξει κάποια διαρροή. Η σκούπα έχει την μοναδική ιδιότητα να χρησιμοποιηθεί και με δεξαμενή νερού, αφαιρούμενη, έτσι ώστε και να σκουπίζετε αλλά και να σφουγγαρίζετε, δύο σε ένα, για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Η μπαταρία ιόντων λιθίου 8 κυψελών παρέχει χρόνο λειτουργίας έως και 50 λεπτά (σε οικονομική λειτουργία). Μετά η μπαταρία αποσπάτε και την επαναφορτίζετε. Βέβαια υπάρχει η δυνατότητα να πάρετε και έξτρα μπαταρία, ώστε να μην έχετε αυτό το άγχος. Το ποσοστό της μπαταρίας μπορείτε να το ξέρετε ανά πάσα στιγμή κοιτώντας τη οθόνη αφής.

Χάρη στην επιτοίχια βάση, που διαθέτει και την λειτουργία φόρτισης, η ηλεκτρική σκούπα αποθηκεύεται εύκολα και φορτίζεται ταυτόχρονα, ώστε να είναι πάντα έτοιμη για τον επόμενο καθαρισμό. Η επιτοίχια βάση στερεώνεται είτε με την ειδική αυτοκόλλητη ταινία που έχει ή με βίδα και ούπα. Η σκούπα ως έξυπνη που είναι, διαθέτει λειτουργία ανίχνευσης χαλιού όταν είναι στο αυτόματο. ΜΕ το που ανιχνεύει ότι καθαρίζεται χαλί, αυτόματα αυξάνει την ισχύ αναρρόφησης όταν αγγίζει το χαλί. Βέβαια, μέσω της οθόνης αφής που βλέπουμε στην φωτογραφία, έχετε δυνατότητα όλα αυτά να τ’ αλλάξετε και να διαλέξετε ότι θέλετε εσείς χειροκίνητα.

Χάρις την βούρτσα 2 σε 1 μπορεί να καθαρίσει αποτελεσματικά τα σκληρά δάπεδα και τα χαλιά. Έτσι εσείς δεν χρειάζεται να αλλάζετε συχνά βούρτσες. Επιπλέον, λόγω του ιδιαίτερου οδοντωτού σχεδιασμού της, είναι πιο αποτελεσματική στο να μαζέψει διάφορες τρίχες. Η στρογγυλή βούρτσα είναι κατάλληλη για καθάρισμα τριχών και σκόνης από κουρτίνες και ράφια.

Την φορητή σκούπα χειρός Proscenic P11 Combo, με την χρήση του κουπονιού GKB22SS3, γλυτώνετε 10$ από την αρχική τιμή, ενώ πληρώνοντας με Paypal κερδίζετε άλλα $5, ρίχνοντας έτσι την τελική τιμή στα $114.99! ΜΗΝ χάσετε αυτή την ευκαιρία!

[su_button url=”https://fas.st/cYBUp” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0719″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: money” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε σήμερα με 115.30€ ΤΕΛΙΚΗ τιμή από την ευρωπαϊκή αποθήκη του Geekbuying ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά, την πολύ καλή φορητή σκούπα χειρός Proscenic P11 Combo [/su_button]

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο