18.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Cosmote: Η έκτακτη ανακοίνωση που σας αφορά όλους

Cosmote: Δωρεάν απεριόριστα data σύμφωνα με έκτακτη ανακοίνωση της Cosmote προσφέρονται σε όλους τους συνδρομητές της είτε οικιακή, είτε εταιρική, με καρτοσυμβόλαιο ή business cost control & Neo.

Οι δικαιούχοι της προσφοράς καλούνται να ενεργοποιήσουν αυτή μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Το είδαμε λίγο καθυστερημένα αλλά η Cosmote προσφέρει δωρεάν απεριόριστα data…

Mε δυνατότητα ενεργοποίησης μέχρι 30/9 σε όλα τα συμβόλαια αλλά και στα Καρτοσυμβόλαια, όπως και στο Cosmote Neo

Cosmote: Απεριόριστα data

Η προσφορά είναι διαθέσιμη για όλους τους συνδρομητές Προγραμμάτων Συμβολαίου φωνής και Mobile Internet (οικιακοί και εταιρικοί), ΚαρτοΣυμβολαίου, Business Cost Control & Neo.

Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί:

Μέσω MyCosmote app

Στέλνοντας SMS «ΑΠΕΡ15» στο 1256 για συνδρομητές Συμβολαίου και στο 1330 για συνδρομητές Καρτοσυμβολαίου & Business Cost Control.

Οι συνδρομητές COSMOTE Neo μπορούν να ενεργοποιήσουν την προσφορά αποκλειστικά μέσω My Cosmote app.

Οι τιμές για τα νέα εμπορικά πακέτα FTTH για οικιακούς και εταιρικούς πελάτες, με ταχύτητες που φτάνουν ακόμα και το 1 Gbps ανακοινώθηκαν πριν από λίγο από τον ΟΤΕΟΤΕ -3,42%.

Τα 3 νέα πακέτα έρχονται με καλύτερες τιμές απ΄ ότι ανέμενε η αγορά. Οι τιμές είναι επιδοτούμενες από το πρόγραμμα SuperFast Broadband το οποίο λήγει στο τέλος του μήνα.

Cosmote: Οι τιμές στα πακέτα ίντερνετ με ταχύτητες έως 1 Gbps

Αναλυτικά, η Cosmote διαθέτει από σήμερα 3 νέα προγράμματα FTTH με ταχύτητες 300mbps, 500mbps και 1Gbps τα οποία συνδυάζονται με απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς σταθερά και κινητά.

Το Fiber 300 Unlimited προσφέρει ταχύτητα 300mbps στο download και 30mbps στο upload με τιμή €31,90 ενώ το Fiber 1 Gbps έρχεται με τιμή €41,90, προσφέροντας 500mbps ταχύτητα download και 50mbps στο upload.

Τέλος η ανώτερη πρόταση είναι το Fiber 1 Gbps Unlimited με ταχύτητα download 1 Gbps και 100mbps Upload. Η τιμή στην περίπτωση αυτή έχει οριστεί στα €56,90.

Οι τιμές των πακέτων των 100 και 200 mbps παραμένουν στα €28,90 και €31,90 αντίστοιχα, κάτι που σημαίνει ότι η πρόταση των 200mbps έχει την ίδια τιμή μ’ αυτή των 300mbps.

Παράλληλα η Cosmote ανακοίνωσε τα ίδια εμπορικά πακέτα και για εταιρικούς πελάτες, με τις ταχύτητες και στο download και στο upload να είναι οι ίδιες με αυτές που ισχύουν για οικιακούς πελάτες.

Cosmote: Η ανακοίνωση

Πρόσβαση σε ασύλληπτες ταχύτητες 1Gbps έχουν πλέον οι οικιακοί και εταιρικοί πελάτες COSMOTE, καθώς ξεκίνησε η εμπορική διάθεση ταχυτήτων 300Mbps, 500Mbps και 1Gbps, για πρώτη φορά στο COSMOTE Fiber, το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών της χώρας, μέσω υποδομής οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι (Fiber to the Home).

Από σήμερα, περισσότερα από 730.000 σπίτια κι επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, που αντιστοιχούν σε πάνω από 1.800.000 πολίτες, μπορούν να έχουν Internet που «τρέχει» με 1Gbps. Στόχος είναι, έως το τέλος της χρονιάς, οι οπτικές ίνες να έχουν φτάσει σε 1 εκατομμύριο σπίτια κι επιχειρήσεις, και μέχρι το 2027 στα 2/3 της χώρας.

Ασύλληπτες ταχύτητες σταθερού Internet για τους οικιακούς πελάτες από €31,90.

Η COSMOTE παρέχει εγγυημένες υπερ-υψηλές ταχύτητες 300Mbps, 500Mbps και 1Gbps στα προγράμματα COSMOTE FIBER Unlimited, από €31,90 το μήνα:

Οι τιμές με επιδότηση αφορούν στην επιδότηση συνολικού ύψους €360 ανά δικαιούχο της δράσης Superfast Broadband του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Η δράση υλοποιείται με τη μέθοδο κουπονιού (voucher), που επιδοτεί το πάγιο των προγραμμάτων COSMOTE Fiber με €13/μήνα, για διάστημα 24 μηνών και το εφάπαξ κόστος σύνδεσης με €481. Για τη διαθεσιμότητα και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη δράση Superfast Broadband, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το site: www.sfbb.gr.

Ο Chief Marketing Officer Consumer Segment Ομίλου ΟΤΕΟΤΕ -3,42%, κ. Παναγιώτης Γαβριηλίδης, ανέφερε: «Με την εμπορική διάθεση ταχυτήτων 1Gbps για πρώτη φορά στο COSMOTE Fiber, ανοίγουμε απεριόριστες δυνατότητες για τους πελάτες μας.

Με τις ασύλληπτες νέες ταχύτητες, η ψηφιακή εμπειρία αναβαθμίζεται και η καθημερινότητα αλλάζει. Γιατί ένας κόσμος πιο γρήγορος για όλους, είναι ένας κόσμος καλύτερος για όλους».

Επανάσταση στο σταθερό Internet και για τις επιχειρήσεις

Για τις ανάγκες των επιχειρήσεων, η COSMOTE διαθέτει τα προγράμματα COSMΟΤΕΟΤΕ -3,42% Business Fiber από €36,901 το μήνα, συνδυαστικά με την επιδότηση για σύνδεση FTTH, μέσα από τη δράση Superfast Broadband:

«Σήμερα περισσότερο από ποτέ, οι επιχειρήσεις έχουν ανάγκη γρήγορα και αξιόπιστα δίκτυα για να βαδίσουν με σιγουριά στη νέα ψηφιακή εποχή. Απαντάμε σε αυτή την ανάγκη, δίνοντας πρόσβαση σε εγγυημένες ταχύτητες 1Gbps μέσω του COSMOTE Fiber.

Τα δίκτυά μας είναι η βάση για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητας, και μοχλός ανάπτυξης και καινοτομίας», δήλωσε σχετικά ο Chief Commercial Officer Business Segment Ομίλου ΟΤΕΟΤΕ -3,42%, κ. Γρηγόρης Χριστόπουλος.

Επενδύσεις €3 δισ. μέχρι το 2027

Το COSMOTE GIGASPEED NETWORK διαμορφώνει τις υποδομές που οδηγούν την Ελλάδα στο μέλλον.

Με τεχνολογίες αιχμής, όπως το 5G και το Fiber to the Home, το COSMOTE GIGASPEED NETWORK ανταποκρίνεται στις ανάγκες της νέας ψηφιακής εποχής, ανοίγοντας απεριόριστες δυνατότητες και συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός κόσμου καλύτερου για όλους.

Έχοντας δεσμευτεί να ηγηθεί του ψηφιακού μετασχηματισμού, ο Όμιλος ΟΤΕΟΤΕ -3,42% είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές στην Ελλάδα.

Με περίπου €5 δισ. επενδύσεις την περασμένη δεκαετία και με νέο επενδυτικό πλάνο που ξεπερνά τα €3 δισ. μέχρι το 2027, ο Όμιλος ΟΤΕΟΤΕ -3,42% δημιουργεί τις υποδομές για την Κοινωνία των Gigabit.

Ιντερνετ υπερυψηλών ταχυτήτων έως 1 Gbps

Στην εμπορική διάθεση, από τα μέσα Σεπτεμβρίου, κατόπιν σχετικής έγκρισης από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), σταθερού Διαδικτύου υπερυψηλών ταχυτήτων 1 Gbps πρόκειται να προχωρήσει η Cosmote.

Ειδικότερα, ο πάροχος πρόκειται να διαθέσει εμπορικά ταχύτητες 300 Mbps, 500 Mbps και 1 Gbps σε οικιακούς και εταιρικούς πελάτες, μέσω υποδομής οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι (Fiber to the Home).

Οι νέες ταχύτητες του τηλεπικοινωνιακού παρόχου (Cosmote Fiber 300 Mbps, 500 Mbps και 1 Gbps) μέσω οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι, που θα εμπλουτίσουν το υπάρχον χαρτοφυλάκιο των 100 και 200 Mbps, θα διατεθούν εμπορικά μετά την έγκρισή τους από την ΕΕΤΤ. Στόχος είναι η εμπορική διάθεση στις 15 Σεπτεμβρίου.

Εως το τέλος της χρονιάς, πρόσβαση σε 1 Gbps θα έχουν σχεδόν 1 εκατομμύριο σπίτια και επιχειρήσεις, ενώ μέχρι το 2027 θα φτάσουν τα 3 εκατομμύρια.

«Πριν από λίγους μήνες ανακοινώσαμε την αύξηση των επενδύσεών μας σε πάνω από 3 δισ. ευρώ μέχρι το 2027, με στόχο την αναβάθμιση της χώρας με την εγκατάσταση οπτικής ίνας στα 2/3 των γραμμών της επικράτειας.

Κάνουμε το επόμενο μεγάλο βήμα και θα διαθέσουμε εμπορικά ταχύτητες 1 Gbps, δηλαδή έως και 5 φορές μεγαλύτερες από αυτές που διαθέτουμε σήμερα, μέσα από την υποδομή μας FTTH. Η απόφαση αυτή αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στη βελτίωση της θέσης της χώρας στους ευρωπαϊκούς και διεθνείς δείκτες, στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και στη βελτίωση της καθημερινότητας των σπιτιών και των επιχειρήσεων.

Είναι ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για να φέρουμε την Ελλάδα πιο κοντά στην Κοινωνία των Gigabit», ανέφερε ο επικεφαλής τεχνολογίας και λειτουργιών του ομίλου ΟΤΕ, Στέφανος Θεοχαρόπουλος.

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο