19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

OUKITEL U18 – Έρχεται την άλλη εβδομάδα σαν συνδυασμός iPhone X και Huawei Mate 10 Pro!

Δυστυχώς ή ευτυχώς, η έλευση του iPhoneX έμελλε να φέρει πολλούς κατασκευαστές κινητών να προσπαθούν να φτιάξουν παρόμοιο κινητό. Έτσι η αλήθεια είναι ότι σήμερα οι περισσότεροι προσπαθούν να αντιγράψουν ή το Samsung Galaxy S8 ή το iPhoneX. Βέβαια οι περισσότεροι πάνω προς την Samsung μεριά, γιατί το iPhoneX είναι πιο δύσκολο ν’ αντιγραφεί σχεδιαστικά, μέχρι στιγμής τουλάχιστον! Έτσι εκεί που οι άλλοι δεν τα κατάφεραν, η Oukitel τα κατάφερε και μάλιστα πάρα πολύ καλά και θα το δούμε την άλλη εβδομάδα! Μιλάμε φυσικά για το Oukitel U18, ένα κινητό πλήρους οθόνης που είναι ένας συνδυασμός iPhoneX και Huawei Mate 10 Pro!

Το OUKITEL U18 έρχεται με μία οθόνη 5.85 ιντσών και μ’ αναλογία 21:9. Η ανάλυση της οθόνης είναι 1512×720, ενώ σχεδιαστικά θυμίζει πάρα πολύ το iPhoneX. Έτσι βλέπουμε στο πάνω μέρος της οθόνης το γνωστό “notch” που έχει το iPhoneX, όπου εκεί είναι η μπροστινή κάμερα των 8ΜΡ, ο δέκτης, και οι P/G/L αισθητήρες. Πάνω αριστερά βλέπουμε την ώρα στην οθόνη, ενώ δεξιά είναι το σήμα του WiFi, της μπαταρίας, του πάροχου. Η πίσω μεριά πάλι του κινητού δεν θυμίζει το iPhoneX, αλλά περισσότερο το Huawei Mate 10 Pro. Έτσι έχει μία 3D κυρτότητα για να εφάπτει καλύτερα στο χέρι μας, ενώ είναι βαμμένο με ειδική μπογιά που δίνει την αίσθηση του άνετου όταν το κρατάς.

Όσο για τεχνικά του χαρακτηριστικά, φυσικά δεν θα είναι ούτε του iPhoneX, αλλά ούτε και του Huawei Mate 10 Pro. Για επεξεργαστή θα έχει τον οκταπύρηνο MediaTek MT6750T με Cortex A53 χρονισμένο στα 1.5Ghz. Το κινητό θα διαθέτει 4GB RAM και 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, ενώ θα μπορεί να πάρει εξωτερική κάρτα των 64GB για περαιτέρω επέκταση του αποθηκευτικού χώρου. Όσο για την μπαταρία, διαθέτει μία των 4000MAh, που σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει.

Για τώρα το κινητό θα έρθει με Android 7.0, αλλά με το που θα σταθεροποιηθεί η 8.0, θα την δώσει στους χρήστες που θ’ αγοράσουν το κινητό αυτό. Όπως και όλες οι συσκευές της Oukitel, υποστηρίζει dual SIM dual standby και μπορείτε είτε να έχετε δύο nanoSIM, ή μία και την εξωτερική αποθηκευτική κάρτα.

Διαβάστε επίσης:

Το OUKITEL U18 θ’ αρχίσει να πουλιέται παγκοσμίως από την δευτέρα 29 Ιανουαρίου. Σύμφωνα και με τα λεγόμενα της Oukitel, η τιμή της σε retail θα ξεκινάει από τα 180$. Όπως κάνει πάντα, η εταιρεία αναμένεται το πρώτο χρονικό διάστημα να κρατήσει την τιμή χαμηλά σε συνεργασία με κάποια καταστήματα, ώστε να μπορούν όσο γίνεται περισσότερος κόσμος να το αποκτήσει. Λοιπόν τι θα λέγατε, θα θέλατε να πάρετε ένα κινητό που οπτικά είναι συνδυασμός iPhoneX και Huawei Mate 10 Pro και σε τιμή χώμα!?

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο