15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

iPhone 14: Κορυφαία προστασία για το κορυφαίο smartphone

Το φθινόπωρο είναι -τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον- η περίοδος όπου η σημαντικότερη είδηση όσον αφορά στα προϊόντα τεχνολογίας, είναι η έναρξη της διάθεσης των νέων iPhone. Η «ναυαρχίδα» της Apple είναι εξαιρετικά δημοφιλής σε ολόκληρο τον κόσμο -όπως και στην Ελλάδα- και ουκ ολίγοι καταναλωτές σπεύδουν να δαπανήσουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό προκειμένου να αποκτήσουν ένα από τα νέα μοντέλα iPhone.

Πρόκειται για μία επένδυση σε ένα κορυφαίο smartphone. Και όπως πολλά πράγματα στην καθημερινότητα μας με υψηλή αξία, έτσι και το νέο iPhone χρειάζεται τη δική του προστασία.

Για παράδειγμα, δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα να έχεις δώσει αρκετές εκατοντάδες ευρώ για να αποκτήσεις ένα κορυφαίο smartphone και ένα ατύχημα, όπως μία πτώση, να έχει ως αποτέλεσμα να γρατζουνιστεί η οθόνη ή ακόμη χειρότερα, να σπάσει. Η Apple μπορεί να έχει βελτιώσει σημαντικά την ανθεκτικότητα της οθόνης των iPhone, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι προστατεύονται επαρκώς. Πρακτικά, ένα κορυφαίο smartphone, όπως τα τέσσερα μοντέλα της νέας σειράς iPhone 14 χρειάζονται την καλύτερη προστασία. Και εκεί είναι που έρχεται μία εταιρεία, όπως η PanzerGlass, προκειμένου να δώσει τη λύση σε αυτό το θέμα.

Η PanzerGlass είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής προϊόντων προστασίας για smartphones. Τόσο οι θήκες όσο και τα προστατευτικά οθόνης (ή γυαλιά προστασίας αν προτιμάτε έναν όρο που έχει καθιερωθεί μεταξύ των Ελλήνων καταναλωτών) που έχει δημιουργήσει η PanzerGlass, είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένα ως ό,τι καλύτερο μπορεί να αποκτήσει αυτή τη στιγμή κάθε καταναλωτής που θέλει να προστατεύσει το smartphone του από ατυχείς στιγμές. Και στην περίπτωση των νέων iPhone 14, η εταιρεία δείχνει να έχει ξεπεράσει τον εαυτό της προσφέροντας μία εντυπωσιακά ευρεία γκάμα προϊόντων που προστατεύουν το σύνολο της συσκευής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Τα προστατευτικά οθόνης που αξίζουν την προσοχή σας

Ένα σημείο στο οποίο διαφοροποιείται η σειρά της PanzerGlass σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι ότι έχει παρουσιάσει διαφορετικά προϊόντα για το κάθε ένα από τα τέσσερα νέα μοντέλα iPhone. Υπενθυμίζεται πως τα νέα iPhone περιλαμβάνουν το iPhone 14 με οθόνη 6,1 ιντσών, το iPhone 14 Plus με οθόνη 6,7 ιντσών, το iPhone 14 Pro με οθόνη 6,1 ιντσών και το iPhone 14 Pro Max με οθόνη 6,7 ιντσών. Μπορεί σε μία πρώτη ανάγνωση να φαίνεται πως ουσιαστικά έχουμε δύο διαστάσεις όσον αφορά στην οθόνη, στην πραγματικότητα όμως, η οθόνη σε κάθε μοντέλο έχει τις δικές της διαφοροποιήσεις, όπως για παράδειγμα στα δύο μοντέλα Pro με το Dynamic Island. Για αυτό και η PanzerGlass έχει δημιουργήσει γυαλί προστασίας για κάθε νέο iPhone που προστατεύει όλη την οθόνη και δεν αφήνει κάποιο κενό, που θα μπορούσε να αποτελέσει αιτία για να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα σε περίπτωση «ατυχήματος».

Η PanzerGlass προωθεί τα προστατευτικά οθόνης Ultra-Wide Fit που καλύπτουν ολόκληρη την μπροστινή επιφάνεια του νέου iPhone σας, ενώ εξακολουθεί να αφήνει χώρο για μια θήκη. Πέραν αυτού όμως, έχοντας μελετήσει σε βάθος τις συνήθειες των κατόχων iPhone, διαθέτει μία σειρά επιπλέον χαρακτηριστικών που βοηθούν τον κάθε χρήστη να αποκτήσει το γυαλί προστασίας που πραγματικά χρειάζεται όχι μόνο για το κινητό του, αλλά ακόμη και για το Apple Watch του.


Όσο για το iPhone σας συγκεκριμένα, πάντως, αν θέλετε να προφυλάξετε τα προσωπικά μηνύματα, τα στοιχεία της τράπεζάς σας ή κωδικούς pin τότε το PanzerGlass Privacy είναι η ιδανική λύση. Το ειδικά σχεδιασμένο φίλτρο απορρήτου καθιστά το περιεχόμενο της οθόνης σας ουσιαστικά αόρατο σε όλους, εκτός από εσάς.


Βέβαια, αν κινείστε συχνά σε ανοικτούς χώρους και το φως σας εμποδίζει να δείτε το περιεχόμενο της οθόνης, τότε χρειάζεστε το Anti-reflective PanzerGlass. Το συγκεκριμένο προστατευτικό οθόνης μειώνει τις αντανακλάσεις από τον ήλιο και τον τεχνητό φωτισμό και σας επιτρέπει να βλέπετε τι υπάρχει στην οθόνη σας, ακόμα και όταν χαλαρώνετε στην παραλία, στο πάρκο ή πίνετε τον καφέ σας σε μια ηλιόλουστη βεράντα.


Τέλος, για όσους περνούν πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη, τότε πρέπει να επιλέξουν το Anti-bluelight προστατευτικό οθόνης από την PanzerGlass, μία πραγματική αλλαγή για gamers και άλλους λάτρεις της οθόνης. Το PanzerGlass Anti-bluelight μειώνει το έντονο μπλε φως από το τηλέφωνό σας, που μπορεί να προκαλέσει καταπόνηση των ματιών, πονοκέφαλο και κόπωση.


Σημειωτέον πως σε αρκετά από τα προστατευτικά οθόνης της PanzerGlass, μέσα στη συσκευασία θα βρείτε και ένα EasyAligner (ειδικό applicator τοποθέτησης του PanzerGlass) που κάνει την εγκατάσταση εξαιρετικά απλή και εύκολη, χωρίς να χρειάζεται να ζητήσετε τη βοήθεια κάποιου «ειδικού».


Προστατεύοντας την κάμερα με τον πλέον κορυφαίο τρόπο

Σε σχέση με την προηγούμενη «γενιά», τα μοντέλα της σειράς iPhone 14 διαθέτουν σημαντικά πιο ισχυρά συστήματα κάμερας. Όμως, πολλοί χρήστες ξεχνούν ότι και το σύστημα κάμερας που βρίσκεται στην οπίσθια πλευρά της συσκευής τους χρειάζεται τη δική του προστασία.

Αυτός είναι ο λόγος που η PanzerGlass παρουσίασε το PicturePerfect Camera Lens Protector. Ένα προστατευτικό χάρη στο οποίο οι φακοί της οπίσθιας κάμερας είναι ασφαλείς από τυχαίες πτώσεις σε σκληρά πέτρινα δάπεδα, χτυπήματα σε αιχμηρές γωνίες και γδαρσίματα από τα κλειδιά σας στην τσέπη ή στην τσάντα. Όσοι ανησυχούν πάντως για το ενδεχόμενο παραμόρφωσης της εικόνας ή του video, θα πρέπει να σταματήσουν να το κάνουν. Πολύ απλά, γιατί το προστατευτικό φακού της κάμερας δεν επηρεάζει με κάποιον τρόπο την ευκρίνεια των φακών σας, ούτε την ποιότητα των φωτογραφιών σας.


Οι απαραίτητες θήκες προστασίας που χρειάζεστε για το iPhone σας

Για την πλήρη προστασία του νέου iPhone σας χρειάζεστε πάντως και μία θήκη. Η PanzerGlass παρουσίασε μία ολοκληρωμένη γκάμα θηκών, καθώς διαθέτει για κάθε μοντέλο iPhone 14 τόσο «σκληρές» θήκες (hard case), όσο και διαφανείς (clear case). Μία επιπλέον καινοτομία είναι οι θήκες που είναι συμβατές με το MagSafe, τη σειρά αξεσουάρ της Apple που έχει αρχίσει να γίνεται όλο και πιο δημοφιλής μεταξύ των χρηστών iPhone.

Σημειωτέον πως όλες οι θήκες παρέχουν επίσης ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας από μικρόβια και βακτήρια χάρη στην αντιβακτηριδιακή δράση που έχει αποδειχθεί ότι σκοτώνει έως και το 99,99% των πιο κοινών βακτηρίων της επιφάνειας.

Επιπλέον, η PanzerGlass αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα με δύο θήκες που κάνουν τη διαφορά. Η πρώτη είναι η βιοδιασπώμενη θήκη PanzerGlass. Κατασκευασμένη από πλαστικό βιολογικής βάσης, αυτή η θήκη είναι 100% κομποστοποιήσιμη (εγκεκριμένη κατά ISO EN 13432), καθώς και ισχυρή και ανθεκτική. Ακόμη, υπάρχει η PanzerGlass SilverBullet που διαθέτει ένα μαλακό μαύρο κυψελωτό πλαίσιο, που σε συνδυασμό με ένα διαφανές πίσω κάλυμμα από tempered glass, παρέχει μια καθαρή εικόνα του όμορφου σχεδιασμού του τηλεφώνου σας.

Επενδύοντας στη συνολική προστασία του κινητού σας

Πέραν των παραπάνω, η PanzerGlass επέλεξε φέτος να προσφέρει μία ακόμη επιλογή στους χρήστες των νέων iPhone. Και αυτή δεν είναι άλλη από ένα πακέτο (PanzerGlass Bundle) που περιλαμβάνει ένα προστατευτικό οθόνης, μια θήκη και ένα προστατευτικό φακού κάμερας. Ένα πακέτο που προσφέρει μία ολοκληρωμένη προστασία για όλα τα νέα μοντέλα iPhone 14. Γιατί πολύ απλά, το καλύτερο smartphone που κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή στην παγκόσμια αγορά, χρειάζεται αντίστοιχα και το πιο ολοκληρωμένο πακέτο προστασίας.

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα PanzerGlass σε όλες τις αλυσίδες καταστημάτων της αγοράς με είδη τεχνολογίας.

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο