20.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Android 8.1 Oreo: Σε ενημερώνει για την ταχύτητα του δικτύου WiFi προτού συνδεθείς σε αυτό

Η Google συνεχίζει να προσθέτει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά στην έκδοση Android Oreo, αν και ακόμα η διείσδυση του στην αγορά βρίσκεται σε τραγικά χαμηλό επίπεδο. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι χρήστες που έχουν στην κατοχή τους smartphones με εγκατεστημένη την έκδοση Android 8.1 Oreo θα βλέπουν στο εξής την ταχύτητα (Speed Labels) των δημόσιων δικτύων WiFi προτού συνδεθούν σε αυτά.

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν να αποφασίσουν εύκολα σε ποιο από τα διαθέσιμα δίκτυα WiFi επιθυμούν να συνδεθούν, καθώς η λειτουργία Speed Labels θα ταξινομεί τα δίκτυα σε τέσσερις κατηγορίες: Slow (ταχύτητα μικρότερη από 1Mbps), OK (1-5Mbps), Fast (5-20Mbps) και Very Fast (μεγαλύτερη από 20Mbps).

Διαβάστε επίσης: Deutsche Telekom: Το 5G θα φέρει επανάσταση στις τηλεπικοινωνίες

Σημειώστε ότι η ταχύτητα δεν θα εμφανίζεται σε δίκτυα που προστατεύονται με password. Αν για κάποιον λόγο δεν επιθυμείτε να βλέπετε την ταχύτητα του δικτύου, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα Speed Labels από τις ρυθμίσεις (Settings -> Network & Internet -> Wi-Fi -> Wi-Fi Preferences -> Advanced -> Network rating provider -> None).

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο