14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Spoudes: Όσα χρειάζεται ένας μαθητής Λυκείου σε μια εφαρμογή!

Η επιστροφή στα θρανία αποτελεί πλέον γεγονός. Ο δρόμος για τον τελικό σου στόχο φαντάζει πιο μικρός και αν μία περίοδος υπάρχει, η οποία απαιτεί να τα δώσεις όλα, αυτή είναι τώρα! Βάζεις πρόγραμμα, συγκεντρώνεις όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς για τη σχολή και το επάγγελμα που σε ενδιαφέρει και… στρώνεσαι στο διάβασμα. Γιατί, όταν έχεις στόχους πας πιο μπροστά. Κι αν σε κουράζουν τα αμέτρητα sites, οι φίλοι και οι συγγενείς με τον βομβαρδισμό μη έγκυρων και άχρηστων εδώ που θα λέγαμε, πληροφοριών, μην ανησυχείς. Κάπου υπάρχουν όλα όσα σε περιμένουν τη φετινή χρονιά για να οργανωθείς και να αφοσιωθείς στον τελικό σου στόχο, συγκεντρωμένα!

Πώς θα ένιωθες λοιπόν, αν αυτό το “κάπου” ήταν το κινητό σου; Και φυσικά, δεν εννοούμε να μπεις στα άπειρα sites που θα σε μπερδέψουν ακόμα περισσότερο, αλλά με ένα μόνο κλικ να διαβάσεις όλα όσα θα ήθελες για τις σχολές που σε ενδιαφέρουν!

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρει ένας μαθητής Λυκείου σε ένα δωρεάν application

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις την πρώτη δωρεάν εφαρμογή, την οποία δημιούργησε η ομάδα της LABORA. Η LABORA είναι η συμβουλευτική εταιρεία που αναλαμβάνει να σε βοηθήσει στον επαγγελματικό προσανατολισμό σου. Μια ομάδα ειδικών (καμία σχέση με τους αυστηρους κουστουμάτους που έχει συνηθίσει να βλέπεις σε διάφορες εταιρείες) που ως στόχο έχει να σε κατευθύνει σωστά, ώστε να επιλέξεις το επάγγελμα που σου ταιριάζει και θα σε κάνει ευτυχισμένο. Η επιλογή αυτή θα σε ακολουθεί για μια ζωή, γι’ αυτό φρόντισε να πληροφορηθείς πλήρως και για τα πάντα!

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρει ένας μαθητής Λυκείου σε ένα δωρεάν application

Τι ακριβώς είναι η εφαρμογή “Spoudes”;

Η εφαρμογή που σου λύνει τα χέρια, με λίγα λόγια! Το Spoudes app της LABORA είναι η πρώτη δωρεάν εφαρμογή κινητού για όλους τους μαθητές Λυκείου και Γυμνασίου, μέσα στην οποία θα βρεις: ειδική εφαρμογή για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού, περιγραφές όλων των σχολών, τα μαθήματα και τις κατευθύνσεις της κάθε σχολής, τις βάσεις εισαγωγής και πώς κινούνται τα τελευταία 6 χρόνια και… τι βγαίνεις τελικά, από κάθε σχολή, που και ως τι μπορείς να εργαστείς, ποια εξειδίκευση μπορείς να ακολουθήσεις έπειτα και ποια θα είναι τα επαγγελματικά σου δικαιώματα.

Χρειάζεσαι κάτι παραπάνω; Νομίζω πως σε καλύψαμε!

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρει ένας μαθητής Λυκείου σε ένα δωρεάν application

Πώς λειτουργεί και πώς θα την κατεβάσεις;

Το Spoudes app είναι πανεύκολο στη χρήση! Γενικά έχει πολύ εύχρηστο μενού και με τρια μόνο κλικ σου δίνει το τελικό αποτέλεσμα. Αρχικά, κάνεις μια εγγραφή, αφού την κατεβάσεις (και μη φοβηθείς, δεν πρόκειται αργότερα, να σου ζητήσει κάποιος να πληρώσεις. Είναι εγγυημένο) κι έπειτα κάνεις αναζήτηση ανάλογα με το τι σε ενδιαφέρει. Μπορείς να ψάξεις μια σχολή είτε με βάση το όνομά της, είτε με το όνομα του πανεπιστημίου, με την πόλη ή το πεδίο/τομεα που σε ενδιαφέρει, απλά και από το κινητό σου όπου και να βρίσκεσαι. Η έξυπνη αναζήτηση είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν διαθέτουν πολλές εφαρμογές, όμως στη συγκεκριμένη θα το εντοπίσεις.

“Αποφασίσαμε να βοηθήσουμε όλα τα παιδιά της χώρας, ακόμα και τα παιδιά που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές, έτσι ώστε να έχουν πρόσβαση σε ένα πλήρες σύστημα πληροφοριών για τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό. Να μην μείνει κανένας μαθητής χωρίς ενημέρωση!”, αυτό ήταν το σχόλιο του Κωνσταντίνου Κότιου, στην τελετή βράβευσης της εφαρμογής με το χρυσό βραβείο στα Educational Leaders Awards 2022, ο οποίος βρίσκεται πίσω από την όλη ιδέα.

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρει ένας μαθητής Λυκείου σε ένα δωρεάν application

Και αν μετά από όλες αυτές τις πληροφορίες που θα βρεις στην εφαρμογή, έχεις ακόμα ερωτηματικά στο κεφάλι σου για το ποιόν δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσεις, μη διστάσεις να απευθυνθείς στην τοπ ομάδα της LABORA. Μέσα από μία συνεδρία θα σε βοηθήσουν με τεστ ενδιαφερόντων και εξειδικευμένες πρακτικές να ανακαλύψεις προς τα που κλείνεις, ποια είναι τα ταλέντα σου και ποιο επάγγελμα θα σε έκανε ευτυχισμένο. Ένας ολόκληρος κόσμος ανοίγεται μπροστά σου κι εσύ πρέπει να κάνεις τη σωστή επιλογή. Μη αγχωνεσαι καθόλου! Εδώ, υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν καλά τη δουλειά τους και θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις το κρυμμένο σου όνειρο. Απλά, ρώτησέ τους!

Βρες όλες τις πληροφορίες επικοινωνίας, εδώ.

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο