22.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Hi8 Air – Ο ιδανικός Dual Boot tablet της Chuwi για μαθητές!

Σίγουρα θα ξέρετε ή θα έχετε ακούσει πολλάκις εδώ στο iTechNews την Chuwi, μία πολύ καλή κινέζικη εταιρεία με πολύ καλά και ποιοτικά tablet. Εγώ πάντως το έχω πει πάρα πολλές φορές, αυτό που έχω μ’ έχει καλύψει πλήρως για την δουλειά μου στο ιατρείο. Η εταιρεία πάντως, όπως μας ενημερώνει σχετικά και η Chuwi Hellas, αρχικώς έγινε γνωστή με το αρχικό Hi8 tablet. Προκειμένου να κρατήσει την καλή φήμη του Hi8 και να προσφέρει πολύ καλύτερη εμπειρία χρήσης, η Chuwi παρουσιάζει το Hi8 Air , που θα τρέχει Windows 10 και Android 5.1.

To Chuwi Hi8 Air έρχεται με 8 ιντσών οθόνη, με ανάλυση 1920*1200 FHS και με αναλογία εικόνας 16:10.Όσον αναφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής , λειτουργεί με τον επεξεργαστή Intel X5 Cherry Trail Z8350  με συχνότητα ρολογιού στα 1.44Ghz και μέγιστη συχνότητα τα 1.92Ghz.

Κατασκευάζεται με γκρι/ασημένιο μεταλλικό φινίρισμα στην επιφάνεια και μέταλλο περιμετρικά της συσκευής. Έρχεται με OGS fully laminated LCD οθόνη. Διαθέτει επίσης 2GB RAM και 32GB eMMC αποθηκευτικού χώρου, ενώ υποστηρίζει πάνω από 128GB επέκταση αποθηκευτικού χώρου μέσω κάρτας TF.

Η εσωτερική μπαταρία είναι 4000mAh, ενώ υποστηρίζει συνδέσεις μέσω bluetooth 4.0. Από θέμα συνδεσιμότητας, διαθέτει έχει 1 x micro USB, 1 x micro HDMI (1080P output) και 3.5 mm jack θύρα υποδοχής ακουστικών για καθημερινή χρήση.

Στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται, ένας 5V/2A φορτιστής, ένα OTG καλώδιο και ένα Bluetooth πληκτρολόγιο.

Διαβάστε επίσης: Xiaomi Mi6X – Έρχεται στο MWV 2018 με τον S2 για επεξεργαστή!?

Όπως θα προσέξατε, τα χαρακτηριστικά του Chuwi Hi8 Air δεν είναι τόσο ισχυρά όσο άλλες συσκευές της Chuwi. Αυτό συμβαίνει γιατί προορίζονται κυρίως για τους μαθητές και για αυτό περιμένουμε το Chuwi Hi8 Air σε πολύ χαμηλότερη τιμή.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε αργότερα στο : http://en.chuwi.com 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο