21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ασύρματα ακουστικά Nothing με TWS: Επίσημα στις 26 Οκτωβρίου

Το πρώτο προϊόν που μας παρουσίασε η εταιρεία Nothing, ήταν ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών TWS. Αμέσως μετά μας έδειξε το πολύ χαρακτηριστικό κινητό τηλέφωνο όπως σίγουρα ξέρετε. Τώρα και συγκεκριμένα τέλος του μήνα, η εταιρεία γυρίζει σε γνωστά μονοπάτια και θα μας παρουσιάσει ένα νέο ζευγάρι ασύρματων ακουστικών TWS.

Τ’ ακουστικά αυτά φέρουν την ονομασία Ear (ραβδί) και η καμπάνια teaser ξεκίνησε ήδη πριν από λίγο καιρό. Σήμερα, η Nothing μας  αποκάλυψε τελικά την επίσημη ημερομηνία ανακοίνωσης των ακουστικών και είναι η 26η Οκτωβρίου. Εκείνη την ημέρα, ξεκινώντας στις 15:00 BST, θα δούμε μία περίεργη θήκη σε δράση. Και ελπίζουμε ότι θα λάβουμε επίσης πληροφορίες για το πόσο θα κοστίζουν αλλά και από πότε θα μπορούμε να τ’ αποκτήσουμε.

Εάν ενδιαφέρεστε για τ’ ασύρματα ακουστικά Nothing Ear (ραβδί), μπορείτε να μεταβείτε σε αυτήν τη σελίδα στον ιστότοπο της Nothing και να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας. Στη συνέχεια, η εταιρεία θα σας ειδοποιήσει όταν γίνει η κυκλοφορία και θα λάβετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Η εταιρεία αυτό που μας έχει πει είναι ότι τ’ ακουστικά αυτιού (stick), είναι “εργονομικά διαμορφωμένα για τ’ αυτιά σας”, προκειμένου να προσφέρουν “εξαιρετικό ήχο, τροφοδοτημένα από προσαρμοσμένη τεχνολογία ήχου”, όλα συσκευασμένα “σε μια μοναδικά συμπαγή θήκη”. Εσείς θα τα πάρετε?

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο