18 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Xiaomi Mi7 – Έρχεται σε δύο εκδόσεις, μία με 6GB RAM και μία με 8GB RAM!

Οι φήμες και οι συζητήσεις για το πολυαναμενόμενο Xiaomi Mi7 έχουν πάρει φωτιά το τελευταίο διάστημα. Όλο και πιο συχνά ακούμε διάφορα νέα χαρακτηριστικά ή δυνατότητες που θα έχει το μοντέλο αυτό, ενώ το περιμένουμε να το δούμε μάλλον στη MWC 2018 στη Βαρκελώνη. Έτσι πριν από λίγο μάθαμε ότι θα βγει σε δύο εκδόσεις αναφορικά με την μνήμη!

Τα σίγουρα πράγματα που ξέρουμε από την Xiaomi είναι ότι το Mi7 θα έχει τον Snapdragon 845, θα έχει ασύρματη φόρτιση και να το περιμένουμε μέχρι τον Μάρτιο. Από το τελευταίο συμπεραίνουμε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να το δούμε για πρώτη φορά στην MWC 2018 στη Βαρκελώνη, που γίνεται τον Φεβρουάριο. Το άλλο που συμπεραίνουμε λογικά είναι ότι θα είναι ένα κινητό πλήρους οθόνης με αναλογία 18:9.

Αυτό που μάθαμε πριν από λίγο είναι ότι το κινητό μάλλον θα βγει σε δύο εκδόσεις αναφορικά με την μνήμη. Έτσι θα περιμένουμε να βγει μία έκδοση με 6GB RAM και η πιο μεγάλη με 8GB RAM! Υπόψιν ότι αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να δούμε και να ξέρουμε με ακρίβεια, πριν ανακοινωθεί ή δούμε κάποιο printscreen από την έκδοση λογισμικού του κινητού, αφού είναι εσωτερική διαφορά.

Το θέμα είναι, η υποτιθέμενη τότε έκδοση 8GB/256GB εάν θα είναι πάνω από τα 3000 γουάν (475$), κάνοντας το ουσιαστικά το πιο ακριβό κινητό της Xiaomi!? Αυτό υποθέτω μένει να το δούμε με την παρουσίαση του κινητού, εκτός εάν μάθουμε εμείς κάτι νωρίτερα.

Διαβάστε επίσης: Ψωνίστε φθηνά από το TomTop με τα κουπόνια μας και χωρίς τελωνείο!

Πάντως τον Ιούνιο σε σύσκεψη, ο CEO της Xiaomi Lei Jun, είχε αναφέρει την μαύρη τεχνολογία, χωρίς να έχει αναφερθεί κάτι άλλο έκτοτε, αλλά ότι όταν ερχόταν θα μας εντυπωσίαζε! Λέτε να την δούμε τώρα με το Mi7!?

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο