16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Xiaomi Mi Band 7 Pro (Global Version ): Αποκτήστε το και εσείς μαζί μου στα 70€ με το κουπόνι του Hekka μέχρι τέλη Νοεμβρίου (εγώ το πήρα)!

Ξέρετε πολύ καλά ότι σαν Maddoctor, υποστηρίζω τα Mi Band από το 2 όταν βγήκε πριν κάμποσα χρόνια μέχρι και το τελευταίο, το 7 αλλά και το 7 Pro που έβγαλε η Xiaomi η ίδια. Πάντα σας τα έφερνα, σας έδινα ελληνική γλώσσα, σας τα παρουσίαζα και πάντα έλεγα την αλήθεια για όλα. Πριν λίγο καιρό είχα πάρει από το Hekka σε πάρα πολύ καλή τιμή, την κινέζικη έκδοση του Xiaomi Mi Band 7 Pro και σας την είχα παρουσιάσει. Τώρα, αφού ρίξανε την τιμή της διεθνής έκδοσης φοβερά χαμηλά, πήρα και την διεθνή έκδοση, για να δω εάν λέει, και σε τι διαφέρει από την κινέζικη έκδοση και εάν διορθώσανε τα 2 προβλήματα που ανακάλυψα σε αυτή. Έτσι, την διεθνή έκδοση του Xiaomi Mi Band 7 Pro μπορείτε να την βρείτε με το κουπόνι που θα σας δώσω, στα 70.01€! Υπόψιν, εδώ ξεκινάει από τα 100€, οπότε 30€ διαφορά δεν είναι λίγα! Επειδή πάρα πολλοί έρχεστε και με ρωτάτε τι μπορείτε να πάρετε καλύτερα, το Mi Band 7 ή το Xiaomi Band 7 Pro, ας θυμηθούμε που διαφέρουν αυτά τα δύο smartband.
MI BAND 7 MI BAND 7 PRO
Οθόνη 1.62 inch AMOLED 1.64 inch AMOLED
192×490 280×456
326 ppi 326 ppi
Υποστηρίζει AOD Υποστηρίζει AOD
Άλλα χαρακτηριστικά Όχι GPS/GLONASS/Galileo
Οπτικός καρδιακός αισθητήρας Οπτικός καρδιακός αισθητήρας
SpO2 αισθητήρας SpO2 αισθητήρας
Sport mode 120 117
Υποστηρίζει OS Android 6.0 ή iOS 10.0 και άνω Android 6.0 ή iOS 10.0 και άνω
NFC NFC model NFC (το global δεν έχει)
Μπαταρία 180 mAh 235 mAh
15 ημέρες 13 ημέρες
Βάρος 13.5g 20.5g
Τιμή (στη διεθνή έκδοση) 46,21 € (με κουπόνι) 70.01€ (με κουπόνι)
Το Band 7 Pro δεν μοιάζει σε τίποτα με το κανονικό Band 7, καθώς παραλείπει τη φόρμα του για ένα πιο ρολόι σχεδίασης, που θυμίζει το Redmi Smart Band Pro ή καλύτερα να πω με το νέο Amazfit Band 7! Η οθόνη παρουσιάζει αύξηση στο μέγεθος από τα 1,62″ της Band 7 σε 1,64″, μαζί με πιο χρηστικά ακίνητα χάρη στην αναλογία οθόνης προς σώμα 70%. Ωστόσο, και οι δύο ιχνηλάτες φυσικής κατάστασης φθάνουν τα 326 ppi. Οι σχεδιαστικές διαφορές σε σχέση με το vanilla Band 7 δεν σταματούν στα ίδια τα ρολόγια, ωστόσο, καθώς το Band 7 Pro παραλείπει το λουράκι του Band 7 για ένα στυλ πόρπης. Η μεγαλύτερη αλλαγή, ωστόσο, είναι η συμπερίληψη του ενσωματωμένου GPS στο Band 7 Pro, καθώς το κανονικό Band 7 πρέπει να βασίζεται στο συνδεδεμένο smartphone του για αυτό. Ενώ στο κινέζικο υπάρχει NFC για κάρτες εισόδου και εισιτήρια, η διεθνή έκδοση απ’ όσο ξέρω δεν έχει NFC. Ξέρω ότι σίγουρα έχει ελληνικό μενού, ενώ η κινέζικη έκδοση έχει μόνο αγγλικό, υποστηρίζει Always-On Display, έχει παρακολούθηση καρδιακών παλμών, παρακολούθηση Sp02, 117 αθλητικές λειτουργίες, 10 μαθήματα τρεξίματος, πλαίσιο “μεταλλικής υφής”, αντιβακτηριδιακά λουριά από ψεύτικο δέρμα, εκατοντάδες watchfaces, ρύθμιση έξυπνης φωτεινότητας και μπαταρία 235 mAh με ονομαστική απόδοση 12 ημερών τακτικής χρήσης ή έξι ημερών βαριάς χρήσης. Υπόψιν, οι φωτογραφίες είναι από το κινέζικο μοντέλο, αλλά εμφανισιακά τουλάχιστον δεν αναμένεται να έχουν κάποια διαφορά μεταξύ τους τα δύο μοντέλα. Δείτε και το βίντεο παρουσίαση που σας είχα ετοιμάσει τότε, για την κινέζικη έκδοση, μέχρι να μου έρθει η διεθνής έκδοση και σας το παρουσιάσω. Πάντως, εάν βγάλουμε τα δύο προβλήματα που πολλούς δεν τους απασχολούν, το Xiaomi Band 7 Pro είναι μία συσκευή που αξίζει να την πάρει κάποιος και ειδικότερα σε αυτή την τιμή! Για να πάρετε την διεθνή έκδοση του Xiaomi Mi Band 7 /Pro από το Hekka για μόλις 70.01€, αυτό που χρειάζεται είναι όταν θα πάτε στο κατάστημα και μπείτε στον λογαριασμό σας, να το παραγγείλετε και λίγο πριν πληρώσετε, να δώσετε το κουπόνι MB7P για να πέσει τόσο η τιμή! Υπόψιν η προσφορά ισχύει μέχρι και τις 31/11/2022.

[su_button url=”http://shrsl.com/3qxud” target=”blank”]Αποκτήστε με μόλις €70.01 από το Hekka ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά, την διεθνή έκδοση του Xiaomi Mi Band 7 Pro μέχρι και 31/11/2022 με χρήση του κουπονιού MB7P![/su_button]

  Σημείωση: Σε περίπτωση προβλήματος με το τελωνείο ή την αγορά, πρώτα κοιτάτε εδώ και μετά μιλάτε είτε με το CS του καταστήματος ή με υπεύθυνο εδώ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο