20.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

D18 smartwatch – Αποκτήστε 5 smartwatch με δυνατότητα να μετράει πίεση, κορεσμό, είναι αδιάβροχο και πληρώστε μόνο τα δύο σε τιμή μόλις 23.62€ από το ειδικό Flash Sales του Cafago!

Το συγκεκριμένο smartwatch σας το έχω παρουσιάσει άλλη μία φορά, αλλά όχι σε αυτή την πολύ φοβερή προσφορά που το έχει το Cafago! Αποκτήστε 5 smartwatch D18 με δυνατότητα να μετράνε πίεση, κορεσμό, είναι αδιάβροχα και πληρώστε μόνο τα δύο σε τιμή μόλις 23.62€ από το ειδικό Flash Sales του Cafago! Θα μου πείτε τι να τα κάνετε 5 smartwatch!? Ένα για κάθε μέλος της οικογένειας ή για γνωστούς και φίλους ή για δώρα γιορτών! Εξάλλου το D18 έχει πάρα πολύ ωραία εμφάνιση, άνετα δίνεται σαν κυριλάτο δώρο και έτσι ξεμπλέκεται φθηνά!

Το D18 θα το βρείτε σε διάφορα χρώματα να διαλέξετε. Έτσι θα το βρείτε σε μαύρο, κόκκινο, μπλε, πράσινο και μωβ. Είναι κατασκευασμένο από ABS, ενώ το λουράκι του είναι από λάστιχο. Η οθόνη που έχει είναι στρογγυλή, αφής και είναι με διαστάσεις 1.3″ TFT με ανάλυση 240 x 240. Συνδέεται με το κινητό σας μέσω BT 4.0, ενώ υποστηρίζει κινητά android 5.0 και άνω ή iOS9.0 και άνω.  Η μπαταρία που έχει είναι χωρητικότητας 90mAh και την φορτίζετε συνδέοντας κατευθείαν το ρολόι με κάποια usb θύρα, γλυτώνοντας έτσι την ανάγκη να κρατάτε μαζί σας το καλώδιο του.

Τι υποστηρίζει το D18!? Μα όλες τις λειτουργίες που βρίσκουμε σ’ ένα smartwatch σήμερα. Έτσι εκτός από τις ειδοποιήσεις από τις κλήσεις και μηνύματα, που όπως αναγράφει στη σελίδα του Cafago, υποστηρίζει όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, άρα υποθέτω και την Ελλάδα, μετράει θερμίδες, βήματα, παλμούς, καταγράφει τον ύπνο σας, έχει αναζήτηση για το κινητό, διαχείριση της κάμερας του κινητού από το ρολόι, μετράει την πίεση σας και τον κορεσμό του οξυγόνου στο αίμα σας, αλλά και πολλά άλλα!

Η ειδοποίηση γίνεται φυσικά με δόνηση. Το D18 είναι αδιάβροχο για καθημερινή χρήση και φέρει πιστοποίηση IP65.

 

 

[su_button url=”https://www.cafago.com/en/p-paa5092b.html?aid=itechnews” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0754″ color=”#fdfefd” size=”5″ center=”yes” radius=”round” icon=”icon: shopping-basket” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε πέντε D18 smartwatch με δυνατότητα να μετράνε πίεση, κορεσμό, είναι αδιάβροχα και πληρώστε μόνο τα δύο σε τιμή μόλις 23.62€ από το ειδικό Flash Sales του Cafago!![/su_button]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο