15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η ακριβότερη συλλογή supercars στα χέρια ενός.. 15χρονου!

Για τους περισσότερους οδηγούς η απόκτηση ενός supercar παραμένει ένα ανεκπλήρωτο όνειρο. Υπάρχουν, ωστόσο, και αυτοί που διατηρούν μία απαστράπτουσα συλλογή τετράτροχων πριν καν ενηλικιωθούν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο 15χρονος Αμερικανός μπλόγκερ Donald Dougher, ο οποίος έχει κοσμήσει τα τα γκαράζ του υπερπολυτελούς σπιτιού του με πανάκριβα supercars που θα τα ζήλευε κάθε λάτρης των τεσσάρων τροχών.

Ο Dougher, που είναι γνωστός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως DonLad, είναι αυτοδημιούργητος. Μάλιστα, φέρεται να λαμβάνει έως και 25.000 δολάρια Αμερικής (περίπου 24.000 ευρώ) κάθε μήνα για τις αναρτήσεις του στα social media, με το κανάλι του στο YouTube να μετρά ήδη κοντά στους 600.000 ακόλουθους.


Η πλούσια συλλογή του

Η συλλογή, την οποία ο 15χρονος επιδεικνύει, απαρτίζεται από τεράστιας αξίας supercars και πολυτελή μοντέλα.

Η μακροσκελής λίστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα carandmotor, περιλαμβάνει – μεταξύ άλλων – μια McLaren 570S, μια Rolls-Royce Cullinan και μια Bugatti Chiron.


Έχοντας κλείσει πρόσφατα τα 15 έτη ο Dougher είναι πλέον κάτοχος και διπλώματος οδήγησης στις ΗΠΑ και έκανε δώρο στον εαυτό το ένα Audi Q5 ως το πρώτο αυτοκίνητο που θα οδηγήσει σε δημόσιο δρόμο, καθώς μέχρι σήμερα η οδηγική επαφή που είχε με τα υπόλοιπα μοντέλα που του ανήκουν πραγματοποιούνταν σε ιδιωτικό χώρο.

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο