16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Xiaomi Redmi Note 5A – Κερδίστε ένα τώρα εντελώς δωρεάν!

Το Xiaomi Redmi Note 5A είναι ένα πολύ πρόσφατο κινητό, αφού η εταιρεία μας το παρουσίασε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2017. Τώρα η Xiaomi, μέσω της MIUI Official και τον λογαριασμό της που έχει στον Instagram, σας δίνει την δυνατότητα να προσπαθήσετε να κερδίσετε ένα Xiaomi Redmi Note 5A

Το Giveaway αυτό διοργανώνεται όπως σας είπαμε από την ίδια την MIUI Official. Δεν αναφέρεται πουθενά ότι υπάρχει κάποιος γεωγραφικός περιορισμός, οπότε το να δοκιμάσετε την τύχη σας δεν είναι κακό. Εξάλλου ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να σας χαμογελάσει και σ’ εσάς η τύχη!

Το Xiaomi Redmi Note 5A διαθέτει οθόνη 5.5 ίντσες με ανάλυση 1280 x 720 Pixel. Διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 435 χρονισμένο στα 1.4GHz. Βγαίνει σε δύο εκδόσεις με 2 ή 3GB RAM και 16 ή 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Το κινητό δέχεται και εξωτeρική αποθηκευτική κάρτα των 128GB ταυτόχρονα χωρίς να χάνεται κάποια θέση SIM. Το κινητό διαθέτει 13MP πίσω κύρια κάμερα και 16MP μπροστινή κάμερα. Διαθέτει σαρωτή δαχτυλικού αποτυπώματος, ενώ τρέχει MIUI 9 με Android 7.1. Για μπαταρία διαθέτει μία των 3080mAh. Το κινητό στη Global έκδοση υποστηρίζει την Β20, οπότε εάν έχετε Wind ή είστε στην επαρχία δεν θα έχετε πρόβλημα με το 4G.

 

Πως συμμετέχω στον διαγωνισμό:

Τώρα για να μπορέσετε να έχετε και εσείς την δυνατότητα να κερδίσετε από την Xiaomi την ίδια το Xiaomi Redmi Note 5A θα πρέπει να κάνετε τα εξής:

  • Να έχετε φυσικά λογαριασμό στο Instagram, αφού εκεί τρέχει ο διαγωνισμός
  • Να κάνετε follow την @miuiofficial
  • Θα πρέπει να κάνετε κοινοποίηση/repost το μήνυμα αυτό. Στην κοινοποίηση θα πρέπει να γράφετε #shareyourmiproducts και tag @miuiofficial
  • Ανεβάστε μία ή πολλές φωτογραφίες με όλα τα προϊόντα που έχετε από την Xiaomi, με hastag #MIUI_InstaFan και tag @miuiofficial

 

Πως κερδίζετε:

Το μήνυμα που θα πάρει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου τα περισσότερα likes θα κερδίσει το κινητό

Διαβάστε επίσης: Xiaomi Mi Band 2 – Βγαίνει σε νέα έκδοση Nirvana In Fire!

Εάν πάλι τώρα δεν είστε τυχερός και θέλετε να το πάρετε άμεσα, υπάρχει διαθέσιμο στην Ευρωπαϊκή αποθήκη του Coolicool βλέπω, οπότε θα μπορείτε να το έχετε άμεσα, με τρόπο αποστολής την DHL και φυσικά χωρίς καθόλου τελωνείο! Στο Coolicool θα βρείτε την Global έκδοση 3/32GB, οπότε να το έχετε υπόψιν σας.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο