20.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Xiaomi φορητός εκτυπωτής φωτογραφιών – Ανακοινώθηκε σήμερα στα 399 γιουάν (63.3$)

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε από το επίσημο κανάλι της Xiaomi στο Weibo, η ανακοίνωση ενός νέος προϊόντος, ενός φορητού εκτυπωτή φωτογραφιών στην τιμή των 399 γιουάν ή αλλιώς 63.3$.

Ο φορητός εκτυπωτής της Xiaomi διαθέτει φωτογραφικό χαρτί για 9 φωτογραφίες, ενώ μαζί με την συσκευή θα παραλάβετε και έξτρα πακέτο 20 φωτογραφικών χαρτιών, αξίας 39.9 γιουάν ή αλλιώς 6.3$.

Ο φορητός εκτυπωτής διαθέτει τεχνολογία εκτύπωσης 256 χρωμάτων και σαν ποιότητα είναι εφάμιλλης των ακριβών inkjet εκτυπωτών. Διαθέτει τεχνολογία αποφυγής διαφυγής μελανιού, ώστε να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα. Τα χρώματα βγαίνουν βάση CMY3 και διαθέτει ειδική τεχνολογία για μείωση των χρωμάτων από τα 16,7 εκατομμύρια.

Ταυτόχρονα, διαθέτει επαγγελματικής κεφαλής εκτύπωσης της Kyocera, έως και 0,087 χιλιοστά, με φοβερή ανταπόκριση, έτσι ώστε μία περιοχή εκτύπωσης 54x86mm, η ανάλυση της εκτύπωσης είναι περίπου 300dpi. Η εκτύπωση καλύπτεται αυτόματα μετά με μία διαφανή άχρωμη προστατευτική μεμβράνη, χωρίς καθυστέρηση στην τοποθέτηση. Λόγο ότι το χαρτί είναι ειδικά κατασκευασμένο στην Ιαπωνία, μετά την εκτύπωση, ακόμα και να μείνει χωρίς καμία προστασία για πολλά χρόνια, τα χρώματα δεν θα εξασθενίσουν καθόλου!

Διαβάστε επίσης: ILIFE V7S Pro – Μία εντυπωσιακή ρομποτική σκούπα, τώρα από την EU αποθήκη του Gearbest και με κουπόνι για έξτρα έκπτωση!

Υποστηρίζει AR τεχνολογία, απλά φορτώστε οποιοδήποτε βίντεο κατά την εκτύπωση, ολοκληρώστε τις φωτογραφίες και θα μπορείτε πάντα να απολαύσετε πραγματικές AR interactive effects.

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τεχνολογία AR με φωτεινή πλατφόρμα, με την απόκριση αναγνώρισης φωτογραφιών να είναι μικρότερη από 280 χιλιοστά του δευτερολέπτου και την ταχύτητα παρακολούθησης έως και 120 καρέ/δευτερόλεπτο , ενώ η ακρίβεια παρακολούθησης είναι έως 0,5 pixel.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο