24.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αν περιμένετε να βγει να βγει το Xiaomi 13….ξεχάστε το! Έρχεται το Xiaomi 14!

Η Xiaomi αναμένεται να ανακοινώσει τα τηλέφωνα ναυαρχίδα της επόμενης γενιάς, τα οποία θα τροφοδοτούνται από το chipset Snapdragon 8 Gen 2. Μέχρι στιγμής, οι φήμες θέλουν τα επόμενα τηλέφωνα ναυαρχίδα της Xiaomi, να φέρουν τ’ ονόματα Xiaomi 13 και το Xiaomi 13 Pro. Ωστόσο, νέα στοιχεία που έχουν εμφανιστεί στο Weibo υποδηλώνουν ότι αυτές οι συσκευές θα μπορούσαν να ονομάζονται Xiaomi 14 και Xiaomi 14 Pro τελικά!

Μια εικόνα ενός χαρτοκιβωτίου με τα κουτιά λιανικής του Xiaomi 14 κυκλοφορεί τώρα στο Weibo. Επιπλέον, μια άλλη εικόνα που κυκλοφορεί στο Weibo αναφέρει τις βασικές προδιαγραφές της συσκευής. Η εικόνα αναφέρει το “Xiaomi 14” και τον αριθμό μοντέλου “2211133C”.

Η εικόνα αποκαλύπτει ότι η συσκευή λειτουργεί με το λειτουργικό σύστημα Android 13 που βασίζεται στο MIUI 14.0.2.0 και έχει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Android για τον μήνα Οκτώβριο. Τροφοδοτείται από την φορητή πλατφόρμα Snapdragon 8 Gen 2 και 12 GB μνήμης RAM.

Η αυθεντικότητα των παραπάνω εικόνων δεν ήταν δυνατό να επιβεβαιωθεί. Ως εκ τούτου, καλό είναι να περιμένετε νεότερες αναφορές για να δείτε εάν τα επόμενα κινητά ναυαρχίδα της Xiaomi θα είναι τα Xiaomi 14 και Xiaomi 14 Pro. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα η Xiaomi να παραλείψει τον αριθμό «13» για τα κορυφαία τηλέφωνά της, καθώς θεωρείται κακός οιωνός σε ορισμένες χώρες.

Είναι πιθανό ότι η Xiaomi θα επιβεβαιώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας των επόμενων ναυαρχίδων της την ερχόμενη εβδομάδα. Η σειρά αναμένεται να διαθέτει δύο συσκευές, μία με συμπαγή μορφή και οθόνη 6,26 ιντσών και μία με οθόνη 6,7 ιντσών.

Και οι δύο συσκευές αναμένεται να τρέχουν το επερχόμενο MIUI 14. Μια πρόσφατη αναφορά ανέφερε ότι η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει τις δοκιμές των δύο συσκευών εσωτερικά στις ασιατικές αγορές. Αυτό υποδηλώνει ότι αυτές οι συσκευές ενδέχεται να έρθουν σύντομα στην παγκόσμια αγορά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο