22.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκτήστε με 16€ κουδούνι-κάμερα από το Flash Sales του Cafago και ξεχάστε πιθανούς κλέφτες έξω από την πόρτα σας!

Σας έγραφα χθες ότι πήρα από το Cafago μία πολύ καλή εξωτερική κάρτα για το κουδούνι κάμερα που έχω, ώστε να δουλεύει πιο σωστά και με ακρίβεια, για να γλυτώσω από περιστατικά όπως αυτά περιγράφονται για τα νότια προάστεια της Αθήνας! Σε συνέχεια αυτού του άρθρου, έψαξα και βρήκα στο Cafago, κουδούνι-κάμερα, που θα το βρείτε σε φοβερή προσφορά! Έτσι, με μόλις 15.99€ μπορείτε να πάρετε και εσείς ένα κουδούνι-κάμερα, με πολύ καλά χαρακτηριστικά και να ξεχάσετε τους όποιους πιθανούς κλέφτες έξω από το σπίτι σας!

Το έξυπνο κουδούνι/κάμερα, είναι κατασκευασμένο από ABS πλαστικό και ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Θα το βρείτε σε μαύρο χρώμα. Η μπαταρία που έχει θα δίνει ζωή στην κάμερα για περίπου 3 μήνες συνέχεια. Η ανάλυση της κάμερας που έχει είναι VGA, δηλαδή 640 x 480, ενώ το βίντεο που δημιουργεί είναι με κωδικοποίηση MJEPG και G711.A για τον ήχο. Ο ρυθμός των frame είναι στα @20fps. Υποστηρίζει νυχτερινή όραση και αλλάζει αυτόματα τρόπο λήψης. Το βίντεο μεταδίδεται με κρυπτογράφηση AES και με κωδικοποίηση ραδιοσυχνοτήτων EV1527. Φέρει λυχνία υπερύθρων, που είναι αυτόματη, με ρυθμιζόμενη ευαισθησία. Το μήκος κύματος της  λάμπας υπερύθρων είναι στα 850 nm. Εννοείται ότι έχει ανιχνευτή κίνησης που ενεργοποιεί την κάμερα όταν πιάσει κίνηση. Το κουδούνι κάμερα συνδέεται ασύρματα, μέσω 2.4G WiFi. Μπορεί και λειτουργεί σε θερμοκρασίες  -10 ~ 45℃ και σε περιβάλλον υγρασίας ≤95%. Η μπαταρία που φέρει είναι χωρητικότητας 1000mAh!

Το έξυπνο κουδούνι κάμερα έχει μεγάλη αναμονή. Αυτό συμβαίνει χάρις την ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής χωρητικότητας. Η χρήση της είναι πανεύκολη. Όταν κάποιος επισκέπτης πατήσει το κουδούνι της πόρτας, αυτό θα προωθήσει την ειδοποίηση στο τηλέφωνο και ο κάτοχος μπορεί εάν θέλει να μιλήσει με τον επισκέπτη μέσω τηλεφώνου. Η εγκατάσταση του δεν θέλει τρύπες στον τοίχο. Φέρει ειδικές κολλητικές ταινίες, όπου τοποθετείτε εκεί το κουδούνι. Η αποθήκευση των εικόνων ή των βίντεο γίνεται στο cloud, για περαιτέρω ασφάλεια. Όταν ένας επισκέπτης πατήσει το κουδούνι της πόρτας, αυτό μπορεί να τραβήξει φωτογραφία του επισκέπτη και να αποθηκεύσει το αρχείο στο cloud. Μετά εσείς μπορείτε μέσω της εφαρμογής του κινητού τηλεφώνου, να δείτε αυτή αλλά και τις προηγούμενες φωτογραφίες ανά πάσα στιγμή, κάτι που είναι πολύ ασφαλές. Το έξυπνο κουδούνι/κάμερα υποστηρίζει σύνδεση WiFi 2.4G και APP, σε ανάλυση 480P, παρουσιάζοντάς σας καθαρές εικόνες και βίντεο με πολλές λεπτομέρειες. Το κουδούνι φέρει ενσωματωμένο μικρόφωνο, ώστε να μπορείτε ενώ βλέπετε τον άλλο να του μιλάτε ταυτόχρονα ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε. Οι ενσωματωμένες λυχνίες LED υψηλής ποιότητας IR και ο αισθητήρας φωτός, δημιουργούν μία εικόνα καθαρή την νύχτα. Το κουδούνι θα ενεργοποιήσει την νυχτερινή λειτουργία ακόμα και την ημέρα, στην περίπτωση που ο φωτισμός πέσει κάτω από τα 2 Lux, ώστε να βλέπετε καθαρά ποιος είναι απέναντί σας. Το κουδούνι έχει ισχυρό και σταθερό σήμα, εύκολο στη σύζευξη, με εμβέλεια μετάδοσης έως και 50 μέτρα. Οι ήχοι κλήσης και η ένταση μπορούν να ρυθμιστούν ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Το κουδούνι της πόρτας τροφοδοτείται από ενσωματωμένη μεγάλη μπαταρία, που δεν χρειάζεται να την φορτίζεται συχνά. Το κουδούνι φορτίζει μέσω της θύρας USB.

 

[su_button url=”https://www.cafago.com/en/p-s6739-w.html?aid=itechnews” target=”blank”]Αποκτήστε με μόλις €15.99€ ΤΕΛΙΚΗ τιμή και ΧΩΡΙΣ τελωνείο, από το Flash Sales του Cafago, το απαραίτητο έξυπνο κουδούνι/κάμερα για να είστε σίγουροι ότι το σπίτι σας είναι ασφαλές από ανεπιθύμητες επισκέψεις![/su_button]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο