27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Zeblaze Meteor: Με λιγότερο από 20€ παίρνετε ένα πανέμορφο smarwatch από το Cafago ΧΩΡΙΣ τελωνείο με 1.57″ HD οθόνη, μέτρηση πίεσης, κορεσμού και άλλα πολλά να δείτε!

Από την Zeblaze σας έχω δείξει πάρα πολλά smartwatch και η αλήθεια είναι ότι αυτό μου έχει ξεφύγει, αλλά σίγουρα θα το φέρω κάποια στιγμή. Βρήκα λοιπόν το πολύ ωραίο Zeblaze Meteor, ένα πολύ ωραίο, στυλάτο smartwatch, με 1.57 inch HD οθόνη, μέτρηση πίεση και κορεσμού, 20+ Sports Modes, IP68 πιστοποίηση για το νερό και σε τιμή….μόλις19.52€ που θα το πάρετε ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά από το Cafago!

Το Zeblaze Meteor έρχεται με οθόνη 1.57″ και ανάλυση 200 x 320 pixels. Το smartwatch είναι κατασκευασμένο από πολυκαρβονίτη, ενώ το λουράκι του από TPU. Οι διαστάσεις του είναι περίπου 45 x 29 x 10.5mm, με πλάτος στα 16mm και συνολικό μήκος στα 135-230mm και βάρος περίπου στα 26.8g.  Η μπαταρία που έχει είναι χωρητικότητας 180mAh, με χρόνο αναμονής τις 14 ημέρες περίπου, ενώ ο χρόνος χρήσης είναι στις 7 ημέρες. Θα χρειαστείτε περίπου 1.5 ώρα για να το φορτίσετε μετά μαγνητικά.

 

Το Zeblaze Meteor έρχεται εφοδιασμένο με όλες τις δυνατότητες που θα βρείτε σε όλα τα ακριβά smartwatch, ενώ επιπλέον μπορεί και καταγράφει τον γυναικείο κύκλο, μετράει κορεσμό και αρτηριακή πίεση, έχει 20+ sport modes να διαλέξετε και πάρα πολλά watchfaces που θα βρείτε μέσω της εφαρμογής Qwatch Pro που χρησιμοποιεί. Το smartwatch υποστηρίζει ελληνικά και απ’ ότι διαβάζω έχει και ελληνικό μενού!

 

[su_button url=”https://www.cafago.com/en/p-pb0296b.html?aid=itechnews&cr=” target=”blank”]Αποκτήστε με μόλις €19.52 ΤΕΛΙΚΗ τιμή και ΧΩΡΙΣ τελωνείο, από το Flash Sales του Cafago, το πολύ καλό Zeblaze Meteor, με 1.57″ HD οθόνη, μέτρηση πίεσης, κορεσμού και άλλα πολλά να δείτε![/su_button]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 Comments

    • Δεν το έχω φέρει, οπότε δεν ξέρω. Θα πρέπει να δεις βιντεάκια στο διαδίκτυο, εάν τσεκάρουν τα δεδομένα όπως εγώ, με οξύμετρο και πιεσόμετρο. Γενικώς πάντως της πιέσεως, οι ενδείξεις είναι για να έχουμε μία γενική ιδέα και καλό είναι εάν υπάρχει πρόβλημα υγείας να παρακολουθείτε η πίεση με αξιόπιστο ηλεκτρονικό πιεσόμετρο μπράτσου και όχι κάποιο smartwatch.

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο