22.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Apple: Νέα ενημέρωση υλικολογισμικού για τα AirTag

Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα μια νέα ενημέρωση υλικολογισμικού σχεδιασμένη για τους ανιχνευτές αντικειμένων AirTag, με το υλικολογισμικό να διαθέτει ενημερωμένο αριθμό έκδοσης 2A24e, από το υλικολογισμικό 1A301 που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο.


Η Apple δεν παρέχει σημειώσεις έκδοσης για ενημερώσεις AirTag, επομένως δεν γνωρίζουμε τι νέο υπάρχει σε αυτήν την ενημέρωση.

Δεν είναι δυνατό να επιβληθεί μια ενημέρωση AirTag, καθώς είναι κάτι που γίνεται over-the-air μέσω ενός συνδεδεμένου iPhone. Για να βεβαιωθείτε ότι θα πραγματοποιηθεί η ενημέρωση, μπορείτε να βάλετε το AirTag σας στην εμβέλεια του iPhone σας, αλλά πρέπει να περιμένετε να κυκλοφορήσει το υλικολογισμικό στη συσκευή σας. Μπορείτε να ελέγξετε την τρέχουσα έκδοση υλικολογισμικού AirTag μέσω της εφαρμογής Find My.

Η Apple θα παρέχει αυτό το υλικολογισμικό σε κυλιόμενη βάση, διαθέτοντας το στους κατόχους AirTag από σήμερα και έως την 1η Δεκεμβρίου. Αυτό το κλιμακωτό χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας επιτρέπει στην Apple να βεβαιωθεί ότι η ενημέρωση υλικολογισμικού λειτουργεί όπως είχε προβλεφθεί προτού παρασχεθεί σε όλους τους χρήστες.

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο