14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σήμερα σε αποχαιρετίσαμε… δυο λόγια προς “ΤΙΜΗΝ” σου Maddoctor…

Το αναπάντεχο νέο του πρόωρου θανάτου του φίλου Ευτύχη Κωνσταντουδάκη του Maddoctor, συγκλόνισε όλους εμάς τους συνεργάτες και φίλους του iTechNews.gr και του Android Club.

Ο Ευτύχης ήταν ο ιδρυτής της ιστοσελίδας iTechNews.gr και ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Android Club. Με τη μεγάλη αγάπη του για την τεχνολογία, την καλοσύνη του, το μεράκι, τις γνώσεις που τόσο απλόχερα έδινε με ανιδιοτέλεια.
Με τον ενθουσιασμό του, κατάφερε να κάνει το iTechNews.gr ένα σημαντικό Ελληνικό Portal για θέματα τεχνολογίας και όχι μόνο. Η παρουσία του στην ιστοσελίδα ήταν συνεχής ακόμα και το διάστημα της αρρώστιας του.
Ποτέ δεν έχασε τον ενθουσιασμό του για όλα αυτά που τόσο αγαπούσε.
Για όλους εμάς τους συνεργάτες του iTechNews.gr υπήρξε πηγή έμπνευσης, φίλος, σύμβουλος, βοηθός, εμψυχωτής.

Ο Ευτύχης μας όμως ήταν πάνω από όλα Άνθρωπος. Παρόλο που η απαιτητική του εργασία ως Ιατρός και οι πολλές δραστηριότητες, γέμιζαν ασφυκτικά τη μέρα του, κατάφερνε πάντα να βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του που τόσο αγαπούσε.
Οι φωτογραφίες μαζί τους σε ευτυχισμένες στιγμές, σε βόλτες και ταξίδια βρίσκονται ακόμα στο προφίλ του Facebook. Ακόμα και την περίοδο της ασθένειάς, ζούσε την κάθε στιγμή με κέφι και ζωντάνια.

Φίλε μας Maddoctor ήδη μας λείπεις πολύ… Εμείς οι συνεργάτες σου θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το έργο σου στην ιστοσελίδα όσο καλύτερα μπορούμε. Αυτός άλλωστε είναι ένας τρόπος να σε αισθανόμαστε κοντά μας και να μην σε ξεχάσουμε ποτέ.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Ευτύχη… Maddoctor της καρδίας μας…

Η συντακτική ομάδα του iTechNews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο