19.2 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Tο Android 13 έρχεται σε παλαιότερα κινητά της Samsung

Η Samsung έχει εντυπωσιάσει με το σταθερό πρόγραμμα διάθεσης του Android 13, μέχρι στιγμής, κυκλοφορώντας την ενημέρωση στις ναυαρχίδες του 2022, του 2021, και του 2020. Είδαμε επίσης την ενημέρωση του One UI 5 να γίνεται διαθέσιμη σε μερικά τηλέφωνα μεσαίας κατηγορίας και τώρα μπορούμε να προσθέσουμε μια ακόμη συσκευή στη λίστα.

Το SamMobile αναφέρει ότι το Samsung Galaxy A52 λαμβάνει τώρα τη σταθερή έκδοση του Android 13 στη Ρωσία. Η ενημέρωση αναφέρεται με την έκδοση υλικολογισμικού A525FXXU4CVJB και περιέχει επίσης τις ενημερώσεις ασφαλείας του Android για τον μήνα Νοέμβριο του 2022.

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει σε άλλες χώρες, αλλά περιμένετε ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί τις επόμενες ημέρες και πριν το τέλος του Νοεμβρίου.

Σε κάθε περίπτωση, το Samsung Galaxy A52 πρόκειται να λάβει τρεις βασικές ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος. Η συσκευή πήρες το Android 12 πέρυσι και τώρα λαμβάνει το Android 13, ενώ πρόκειται να πάρει και το Android 14 ως την τελευταία βασική έκδοση Android.

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο