15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποια Xiaomi κινητά ΔΕΝ αναμένεται να πάρουν την MIUI 10

Η αλήθεια είναι ότι την 9, απ’ όσο ξέρω, έχει δοθεί σε όλα τα κινητά της εταιρείας, ακόμα και στα πιο παλιά όπως το Mi2S. Δυστυχώς όμως οι απαιτήσεις κάθε νέας έκδοσης είναι όλο και περισσότερες, κάτι που καθιστά πολύ δύσκολο στα παλιά κινητά ν’ ακολουθούν τις αυξημένες απαιτήσεις των νέων εκδόσεων. Έτσι πριν από λίγο κυκλοφόρησε στο επίσημο φόρουμ της MIUI μία λίστα των κινητών που αναμένεται να πάρουν την MIUI 10 όταν βγει και μία λίστα των κινητών που δυστυχώς δεν θα μπορέσουν.

Η Miui 10 ανακοινώθηκε πριν από μία εβδομάδα από τον VP της Xiaomi, Hong Feng στην Κίνα. Η νέα έκδοση MIUI 10, θα έχει χαρακτηριστικά που δεν πρόλαβαν να ενσωματώσουν στην Miui 9, δηλαδή τον Έξυπνο Βοηθό (Smart Assistant). Όπως έχετε καταλάβει η τεχνολογία ΑΙ θα γίνεται όλο και περισσότερο μέρος της καθημερινότητάς μας. Παρόλο που υπήρχαν προσπάθειες να ενσωματωθεί στις τελευταίες εκδόσεις της Miui 9 ο Έξυπνος Βοηθός, δεν τα κατάφερε να φτάσει σε τελική μορφή στον τελικό χρήστη, οπότε θα τον δούμε τώρα στην MIUI 10, μιας και είπαμε ότι η τεχνολογία ΑΙ θα είναι κάτι που θα την βλέπουμε όλο και περισσότερο. Όπως είπαμε πιο πάνω, δυστυχώς δεν θα καταφέρουν όλες οι συσκευές να πάρουν την MIUI 10, όπως έγινε με την 9. Για τον λόγο αυτό η Xiaomi μας έδωσε μία λίστα από 40 συσκευές περίπου που θα πάρουν την νέα έκδοση, όπως και μία λίστα των κινητών που δυστυχώς δεν θα τα καταφέρουν.

Οι συσκευές που θα καταφέρουν να πάρουν MIUI 10 είναι οι εξής: Mi 6, Mi 5/5s/Plus, Mi 4, Mi 3, Mi 4S, Mi 4c,Mi Mix,Mi Mix 2,Redmi Y1/Lite,Mi Note 2,Mi Note 3,Redmi Note 3/Pro,Redmi Note 4/4X,Redmi 5A,Mi A1 Redmi Note 5A,Mi 5X,Mi Max,Mi Max 2,Redmi 4/4X,Redmi 4A,Redmi 3/3s/Prime,Redmi Pro,Redmi 3x και Mi Pad. Οι συσκευές που δεν περιλαμβάνονται στην λίστα αυτή, δεν θα πάρουν άλλη αναβάθμιση ή ενημέρωση, μιας και οι ενημερώσεις σε MIUI 9 θα σταματήσουν.

Οι συσκευές που δεν θα καταφέρουν τελικά να πάρουν την MIUI 10 είναι οι εξής: Mi 2/2S, Mi Note, Mi 4i, Redmi Note 4G, Redmi 2 και Redmi 2 Prime.

Όπως ανάφερε ο Admin στο φόρουμ της MIUI “Οι MIUI ROM ενημερώνονται σταθερά εβδομαδιαίως από την 1η έκδοση που βγήκε και η ομάδα της MIUI έχει αφοσιωθεί στο να δίνει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα σε όλες τις συσκευές σε όλους τους χρήστες. Με τον τρόπο αυτό η απόδοση της MIUI γίνεται όλο και καλύτερη, δίνοντας ένα καλύτερο σύστημα σε όλους τους χρήστες. Πάραυτα, για να είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε πάντα την καλύτερη δυνατή επίδοση στη MIUI, αναγκαστήκαμε και πήραμε την απόφαση να σταματήσουμε να υποστηρίζουμε αυτά τα 6 μοντέλα, μετά από πολύ συζήτηση και μελέτη, αναφορικά με τις επιδόσεις τους και τις δυνατότητές τους.”

Διαβάστε επίσης: Φοβερές προσφορές από την EU αποθήκη του Gearbest μόνο για τους αναγνώστες του iTechNews.gr!

Σε ποια λίστα βρήκατε εσείς το κινητό σας? Εάν την βρήκατε στην λίστα των 6 κινητών που δεν θα πάρουν την MIUI 10, ίσως είναι καιρός για ένα νέο κινητό…. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να βρείτε πολλές προσφορές με πολλά κουπόνια στην κατηγορία Προσφορές, για να αποκτήσετε το νέο σας κινητό οικονομικά.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο