16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Microsoft: Μια από τις αναβαθμίσεις των Windows 11.. τώρα στα Windows 10!

Όπως μεταφέρει το Pureinfotech, η Microsoft μόλις έκανε διαθέσιμη μια από τις αναβαθμισμένες ενσωματωμένες εφαρμογές των Windows 11 και στην παλιότερη έκδοση του λειτουργικού της συστήματος, τα Windows 10.

Ο λόγος γίνεται για τη νέα Media Player εφαρμογή, η οποία μέχρι πρότινος ήταν διαθέσιμη μόνο για όσους είχαν κάνει τη μετάβαση στα Windows 11. Τώρα, η Microsoft αποφάσισε να αντικαταστήσει την αρχική Groove Music εφαρμογή που υπήρχε ενσωματωμένη στα Windows 10 για την αναπαραγωγή μουσικής. Τη θέση της θα πάρει το Media Player app, το οποίο έχει μοντέρνο σχεδιασμό και υποστηρίζει τόσο αρχεία ήχου όσο και βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα διάφορα οπτικά εφέ που υπάρχουν στην Windows 11 έκδοση, όπως οι στρογγυλεμένες γωνίες δε θα υπάρχουν στα Windows 10, ωστόσο δε θα λείπει καμία βασική λειτουργία. Η δυνατότητα δημιουργίας playlists, το αυτόματο scanning για αρχεία μουσικής και βίντεο, η δυνατότητα προβολής των εξωφύλλων των άλμπουμ και όλες οι υπόλοιπες δυνατότητες του app θα υποστηρίζονται κανονικά.

Η διάθεση του νέου Media Player στα Windows 10 θα γίνει σταδιακά και για την ώρα κυκλοφορεί μόνο για τα μέλη του preview προγράμματος, τα οποία μπορούν να κάνουν την αναβάθμιση μέσα από το Microsoft Store. Προσεχώς η εφαρμογή αναμένεται να διατεθεί σε ακόμη περισσότερους χρήστες.

Για την ιστορία, όσοι δεν θέλουν ούτε το Groove Music, αλλά ούτε και το νέο Media Player, έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν το κλασσικό Windows Media Player, μέσα από τις ρυθμίσεις των Windows Tools.

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο