18.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τα νέα Samsung Galaxy S23, S23+ και S23 Ultra είναι εδώ!

Πολλές νέες παρουσιάσεις συσκευών και ακόμη περισσότερες διαρροές όσων έρχονται στο άμεσο μέλλον. Κάπως έτσι κυλάει ο Δεκέμβρης των tech freaks.

Οι πιο ενδιαφέρουσες διαρροές πάντα όμως σίγουρα είναι αυτές της Samsung. Έτσι για άλλη μια φορά ο Ice Universe φρόντισε να μας δώσει μια ολοκληρωμένη εικόνα της νέας σειράς κινητών Samsung Galaxy S23.

 

Οι φωτογραφίες που ανέβασε δεν είναι λειτουργικές συσκευές αλλά dummies, «κουφάρια» χωρίς περιεχόμενο δηλαδή τα οποία χρησιμοποιούν οι εταιρείες για να δειγματίζουν πελάτες και συνεργάτες που φτιάχνουν αξεσουάρ.

Η πιο σημαντική διαφορά που βλέπουμε στα S23, S23+ και S23 Ultra σε σύγκριση με τα S22 βρίσκεται στην πλάτη και πιο συγκεκριμένα στην κάμερα. Εδώ δεν υπάρχει camera island και κάθε φακός είναι ανεξάρτητος.
Κάτι νέο επίσης είναι η τοποθέτηση της SIM η οποία βρίσκεται στο πλάι της συσκευής ενώ στα πρώτα renders που είχαμε δει ήταν στην βάση.

Το S23 Ultra παραμένει ένα τεράστιο κινητό και σύμφωνα με πληροφορίες θα διαθέτει αισθητήρα 200MP και θα μπορεί να κάνει λήψη βίντεο 8K στα 30 καρέ.
Επίσης γνωρίζουμε ότι το S23 θα έχει μπαταρία 3900mAh, το S23+ θα ανεβαίνει στα 4700mAh ενώ το Ultra θα έχει μπαταρία 5000mAh. Όλα τους θα φορτίζουν στα 25W.

Αν περιμένατε λοιπόν μεγάλες σχεδιαστικές διαφορές ανάμεσα στα νέα κινητά και την προηγούμενη σειρά μάλλον θα απογοητευτείτε, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις μια συνταγή που λειτουργεί δεν την αλλάζεις.

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο