18.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Digital Foundry: Ανακοινώθηκε το παιχνίδι με τα καλύτερα γραφικά για το 2022

Με τη χρονιά να φτάνει στο τέλος της και όλες τις μεγάλες gaming κυκλοφορίες να βρίσκονται εδώ και κάποιο καιρό στα χέρια των παικτών, οι ειδήμονες του Digital Foundry αποφάσισαν να ξεχωρίσουν τώρα τα παιχνίδια του 2022 με τα καλύτερα γραφικά.

Συγκεκριμένα, το YouTube κανάλι που ειδικεύεται στην ανάλυση του τεχνικού τομέα βιντεοπαιχνιδιών, ξεχώρισε τις δέκα εμπειρίες που έκαναν φέτος τις τηλεοράσεις και τα monitors να…αναστενάξουν, χάρη στα υπέροχα γραφικά τους.

Σύμφωνα λοιπόν με τους εμπειρογνώμονες του καναλιού, το παιχνίδι του 2022 με τα καλύτερα γραφικά είναι το Horizon Forbidden West. Ο αποκλειστικός τίτλος του PS5 από την Guerrilla Games εντυπωσίασε το Digital Foundry, αφού είχε εξαιρετικά ομαλά animations και περιβάλλοντα με τεράστια κλίμακα που συγχρόνως ήταν “φορτωμένα” με λεπτομέρεια σε κάθε γωνιά τους.

Στη δεύτερη θέση το κανάλι έβαλε το The Callisto Protocol, το οποίο κατάφερε να εντυπωσιάσει παρόλο που κάνει χρήση της πλέον παλιότερης Unreal Engine 4. Το σύστημα φωτισμού του είναι εξαιρετικό, απογειώνοντας την ατμόσφαιρα στα κλειστοφοβικά σοκάκια της Black Iron Prison. Επίσης, το Digital Foundry επαίνεσε τα particle effects του τίτλου, αλλά τόνισε πως δεν κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση εξαιτίας των προβλημάτων με το stuttering.

Στην τρίτη θέση της λίστας συναπαντάμε το Portal RTX, το οποίο παρόλο που αποτελεί remake ενός πολύ παλιότερου και φαινομενικά απλού τίτλου, δείχνει πόσο δραματικά μπορεί να βελτιωθεί η απτική απεικόνιση χάρη στο ray-tracing. Είναι ίσως η καλύτερη χρήση της προηγμένης τεχνολογίας που έχουμε δει φέτος.

Οι επόμενες επτά θέσεις είναι πανέμορφα παιχνίδια τα οποία ξεχώρισε το κανάλι, χωρίς να τα βάζει όμως σε συγκεκριμένη σειρά, ενώ ως honorable mention αναφέρθηκε και η next-gen αναβάθμιση του The Witcher 3: Wild Hunt.

  • Dying Light 2
  • Need For Speed Unbound
  • Fortnite (Unreal Engine 5.1 update)
  • A Plague Tale: Requiem
  • Warhammer 40,000: Darktide
  • The Last of Us Part 1
  • Gran Turismo 7

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να παρακολουθήσετε το αναλυτικό βίντεο του Digital Foundry μέσα από τον player που ακολουθεί.

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο