22.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Cosmote: Άλλαξαν οι τιμές για τις κάρτες ανανέωσης!

Ανακοινώνεται ότι:
A) από 19/12/2022 έως και 1/1/2023 η COSMOTE παρέχει σε όλους τους συνδρομητές της (οικιακούς και εταιρικούς) δωρεάν Απεριόριστα Data για 15 ημέρες είτε για να τα χρησιμοποιήσουν οι ίδιοι, είτε να τα προσφέρουν στους αγαπημένους τους. Η ενεργοποίηση της δωρεάν προσφοράς γίνεται μέσω των εφαρμογών My COSMOTE App και What’s Up App.

B) από 15/11/22 διατίθεται η νέα υπηρεσία Δωρεάν Data στο Πανεπιστήμιο, που προσφέρει στους συνδρομητές What’s Up Student Καρτοκινητού και What’s Up Student Καρτοσυμβολαίου, δωρεάν 5GB την ημέρα, κάθε μέρα, σε χώρους δημόσιων Πανεπιστημίων σε όλη την Ελλάδα. Η εγγραφή στην δωρεάν υπηρεσία γίνεται αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής του What’s Up. Τα δωρεάν data ενεργοποιούνται με την είσοδο των συνδρομητών σε κάποιον από τους πανεπιστημιακούς χώρους στους οποίους είναι διαθέσιμη η υπηρεσία και απενεργοποιούνται με την απομάκρυνσή τους από αυτούς, καθώς η υπηρεσία λειτουργεί μέσω της τεχνολογίας GPS. Τα σημεία στα οποία είναι διαθέσιμη η υπηρεσία αναγράφονται στο σχετικό χάρτη που υπάρχει στην εφαρμογή του What’s Up.

Γ) από την 05/02/2023:
-Αυξάνεται κατά 1GB η ενσωματωμένη χρήση δεδομένων στα μηνιαία πακέτα i) UNLIMITED CALLS για συνδρομητές What’s Up και ii) COSMOKAPTA COMBO UNLIMITED για συνδρομητές COSMOKAPTA, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, με την τιμή να παραμένει στα 13,50€. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των πακέτων παραμένουν ως έχουν.

-Με κάθε ενεργοποίηση των πακέτων UNLIMITED CALLS για συνδρομητές What’s Up και COSMOKAPTA COMBO UNLIMITED για συνδρομητές COSMOKAPTA έως και 30/03/23, θα αποδίδεται ως προσφορά επιπλέον δώρο 10GB για 30 ημέρες. Τα 10GB του δώρου είναι διαθέσιμα σε περιαγωγή εντός ΕΕ/ΕΟΧ και μεταφέρονται μόνο αν ενεργοποιηθεί το ίδιο πακέτο προσφοράς πριν την ημερομηνία λήξης του. Σε περίπτωση που οι συνδρομητές έχουν διαθέσιμα δεδομένα από άλλα πακέτα, τότε καταναλώνονται πρώτα τα ΜΒ του πακέτου με την πλησιέστερη ημερομηνία λήξης.

–Το ελάχιστο ποσό ανανέωσης χρηματικού υπολοίπου για συνδρομητές καρτοκινητής What’s Up και COSMOΚΑΡΤΑ μέσω των MyCOSMOTE app, WHAT’S UP app, cosmote.gr, whatsup.gr διαμορφώνεται στα 12€ και το ελάχιστο ποσό ανανέωσης χρηματικού υπολοίπου μέσω των καταστημάτων COSMOTE, GERMANOS, καθώς και των υπόλοιπων σημείων λιανικής πώλησης διαμορφώνεται στα 15€.


-Μειώνεται από 0,7440€/λεπτό σε 0,5952€/λεπτό (κατά 20%), για συνδρομητές καρτοκινητής COSMOTE (What’s Up, COSMOKAPTA, FROG), η χρέωση των κλήσεων & βιντεοκλήσεων εντός Ελλάδος προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, μετά την κατανάλωση ή λήξη των διαθέσιμων λεπτών ομιλίας από πακέτα. Η χρέωση αφορά γεωγραφικούς αριθμούς και αριθμούς κινητής τηλεφωνίας εξαιρουμένων των σύντομων κωδικών και σύντομων κωδικών δικτύου.

-Μειώνεται από 0,2€/ΜΒ σε 0,0050€/ΜΒ η χρέωση χρήσης δεδομένων για τους εναπομείναντες συνδρομητές καρτοκινητής COSMOTE (What’s Up, COSMOKAPTA, FROG), που δεν έχουν ενεργοποιημένη τη δωρεάν υπηρεσία COSMOTE My Internet, σε περίπτωση που ο διαθέσιμος όγκος δεδομένων (MB) τους καταναλωθεί νωρίτερα από τη λήξη του ή παρέλθει η διάρκειά του και δεν υπάρχουν διαθέσιμα MB από άλλο ενεργό πακέτο δεδομένων. Η μέγιστη ημερήσια χρέωση παραμένει στα 2€.

Οι συνδρομητές What’s Up και COSMOΚΑΡΤΑ καρτοκινητής COSMOTE έχουν δικαίωμα να καταγγείλουν τη σύμβασή τους εντός 30 ημερών από τη θέση σε ισχύ των ανωτέρω τροποποιήσεων, υπό την προϋπόθεση ότι τα αποτελέσματα της καταγγελίας επέρχονται όχι νωρίτερα από την προηγούμενη ημέρα από την ημέρα ενεργοποίησης των ανωτέρω τροποποιήσεων. Οι συνδρομητές που θα καταγγείλουν τη σύμβασή τους σύμφωνα με τα ανωτέρω, μπορούν να αιτηθούν την επιστροφή του χρηματικού τους υπολοίπου το οποίο θα τους επιστραφεί, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προβεί σε ανανέωση χρηματικού υπολοίπου μέχρι την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας ανακοίνωσης, εντός τριάντα (30) ημερών από την αίτησή τους.

Στους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας από το χρηματικό ποσό της ανανέωσης αφαιρείται τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας 10%. Εφαρμόζεται μηδενικό τέλος (0%) για φυσικά πρόσωπα δεκαπέντε (15) έως και είκοσι εννέα (29) ετών, αφού εγγραφούν σε ειδική εφαρμογή του gov.gr., για ένα αριθμό ανά δικαιούχο, στην πρώτη τιμολόγηση στα συμβόλαια ή στην επόμενη ανανέωση στη καρτοκινητή . Πληροφορίες σχετικά με το Τέλος Συνδρομητών Κινητής τηλεφωνίας στο www.cosmote.gr/fk.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε από κινητό την Εξυπηρέτηση Πελατών της COSMOTE στο 13888 (χρέωση 0,19€/κλήση) ή επισκεφτείτε τη σελίδα www.cosmote.gr ή την ιστοσελίδα whatsup.gr. Η καρτοκινητή FROG είναι προϊόν COSMOTE. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών FROG στο 1299 από κινητό FROG (χρέωση 0,19€/κλήση) ή στο (+30) 697 100 1299 από σταθερό ή άλλο κινητό τηλέφωνο ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα frogmobile.gr.

Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%.

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο