19 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Xiaomi Redmi Note 5 και Redmi Note 5 Pro – Έρχονται με Snapdragon 636 που πρώτοι σας γράψαμε εδώ! Διέρρευσαν τα πλήρη τεχνικά στοιχεία.

Χθες σας είχαμε πρώτοι γράψει, ότι βάση την πιστοποίηση που είδαμε σε δύο νέες συσκευές στην Κινέζικη 3C, το Xiaomi Redmi Note 5 αναμένεται να είναι με τον Snapdragon 636 και ότι είδαμε δύο εκδόσεις Redmi να είναι έτοιμες για να μας τις παρουσιάσει αύριο η Xiaomi, οι MET7S και MEE7S. Σήμερα με άρθρο που βγήκε στο Gizchina, έρχεται να επιβεβαιώσει αυτά που σας είχαμε ήδη πει από χθες και ξέρατε!

Βάση λοιπόν το άρθρο στο Gizchina, διέρρευσαν τα επίσημα τεχνικά έγγραφα των δύο μοντέλων που σας είπαμε ότι περιμένουμε να δούμε. Τα δύο αυτά μοντέλα είναι το Xiaomi Redmi 5 και το Xiaomi Redmi 5 Pro.

Ξεκινώντας από το μικρότερο μοντέλο, το Redmi Note 5, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα rebrander Redmi 5 Plus. Βέβαια αυτό ήταν αναμενόμενο και γι’ αυτό δεν βγήκε κιόλας πριν τα Χριστούγεννα, αλλά βγήκαν μόνο τα Redmi 5 και Redmi 5 Plus, γιατί θα ήταν σαν να έβγαζε δύο φορές το ίδιο κινητό. Έτσι και βάση του πόστερ που διέρρευσε, το RN5 θα έχει για επεξεργαστή τον Snapdragon 625, με 3/32GB ή 4/64GB μνήμη και οθόνη 5.99 ίντσες, 18:9, 2160 x 1080 p. Θα έχει μονή κύρια κάμερα στα 12MP και στα 5MP η μπροστινή. Θα διαθέτει σαρωτή δαχτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος, μπαταρία των 4000mAh, micro USB θύρα, MIUI 9 με Android 7.0 και δεν θα υποστηρίζει την Β20.

Από την άλλη, τελικά το Xiaomi Redmi Note 5 Pro θα είναι με τον Snapdragon 636 που σας είπαμε χθες. Η Pro έκδοση θα έχει διπλή κάμερα, με αισθητήρες των 12MP + 5MP. Το δυνατό σήμείο του κινητού είναι η μπροστινή κάμερα των 20MP, με αισθητήρα τον πολύ δυνατό Sony IMX376, με ενσωματωμένη την λειτουργία Beautify 4.0 και δυνατότητα λήψης βίντεο στα 1080p με 30 fps. Απ’ ότι φαίνεται πάει να χτυπήσει Vivo/Oppo, και να πιάσει δεύτερη-τρίτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Από οθόνη διαθέτει την ίδια με την απλή έκδοση, ενώ θα κυκλοφορήσει σε τρεις παραλλαγές: 3 GB / 32 GB, 4 GB / 64 GB και 6 GB / 64 GB.

Διαβάστε επίσης: Το TomTop αδειάζει την αποθήκη του στην Γερμάνια και τα δίνει σχεδόν τσάμπα!

Όσο για την τιμή του, αναμένεται να είναι στα 1499 γουάν ή αλλιώς 236.9$ στην Κίνα. Όπως έγραψα και χθες, βλέπω ότι Banggood και Gearbest έχουν ήδη έτοιμη σελίδα με τιμές, για όποιον θέλει να τις έχει υπόψιν του, αν και τα χαρακτηριστικά είναι λάθος και λογικό αφού μόλις τώρα πρώτοι εσείς μάθατε τι θα περιέχει! Λογικά αύριο που θα ανακοινωθούν και επίσημα, θα αλλάξουν οι τιμές και τα χαρακτηριστικά αναλόγως και θα αρχίσουν να τα πωλούν. Εμείς πάντως με το που θα βρούμε και κάποιο εκπτωτικό κουπόνι, θα σας το δώσουμε!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο