15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Apple: Στα Windows τα Music, TV και Devices

Στο νέο preview build των Windows 11 για τους Windows Insiders, η Microsoft ανακοίνωσε ότι είναι διαθέσιμες δοκιμαστικές εκδόσεις των νέων εφαρμογών Apple Music, Apple TV και Apple Devices.

Οι εφαρμογές Apple Music και Apple TV χειρίζονται τις λειτουργίες μουσικής και βίντεο του iTunes, όπως ακριβώς και στο macOS, και παρέχουν πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες Apple Music και Apple TV+. Η εφαρμογή Apple Devices είναι αυτή που θα χρησιμοποιήσετε για να κάνετε αντίγραφα ασφαλείας της συσκευής κλπ. Προς το παρόν, αν εγκαταστήσετε κάποια ή όλες αυτές τις τρεις εφαρμογές, δεν θα μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε το iTunes, οπότε μην κάνετε αναβάθμιση αν εξακολουθείτε να βασίζεστε στο iTunes για κάποιες λειτουργίες. Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά το iTunes αν απεγκαταστήσετε τις νέες εφαρμογές.
Το iTunes χειρίζεται δύο πράγματα στα Windows που δεν θα χειρίζονται οι νέες εφαρμογές: podcasts και audiobooks. Δεν γνωρίζουμε αν η Apple σχεδιάζει εκδόσεις του Apple Podcasts ή των Βιβλίων για να τρέχουν στα Windows, αν αυτή η λειτουργία θα προστεθεί ξανά στην εφαρμογή Apple Music για Windows ή αν η Apple θα βασιστεί στις εκδόσεις cloud και των δύο εφαρμογών.

Οι σημειώσεις για το Apple Music αναφέρουν ότι τα podcasts και τα audiobooks σε υπολογιστές με Windows “δεν θα είναι προσβάσιμα μέχρι να κυκλοφορήσει μια συμβατή έκδοση του iTunes”. Αυτό υποδηλώνει ότι η Apple εργάζεται πάνω σε μια έκδοση του iTunes που μπορεί να τρέξει παράλληλα με τις νέες εφαρμογές και ότι το iTunes μπορεί να συνεχίσει να χειρίζεται ορισμένα χαρακτηριστικά ελλείψει επίσημων εκδόσεων των Apple Podcasts και Books για Windows.

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο