21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Mining mobo με 12 PCIe slots παρουσίασε η Gigabyte

Η Gigabyte ανακοίνωσε το motherboard B250-FinTech το οποίο έχει 12 PCIe slots και απευθύνεται σε miners κρυπτονομισμάτων. Στα βασικά χαρακτηριστικά του B250-FinTech είναι το ειδικά διαμορφωμένο BIOS Mining Mode, το συνοδευτικό καλώδιο τροφοδοσίας στο οποίο μπορούν να συνδεθούν έως 3 τροφοδοτικά που θα ενεργοποιούνται ταυτόχρονα, καθώς και μία switch card δύο πλήκτρων για το εύκολο άναμα και το reset του συστήματος.

Η διαμόρφωση των PCIe slots επιτρέπει την βέλτιστη εγκατάσταση των καρτών PCIe riser ενώ οι δύο βοηθητικές υποδοχές τάσης 12V AUX PCIe επιτρέπουν την ομαλή τροφοδοσία των θυρών για την αποφυγή ασταθειών στη λειτουργία των καρτών.

Διαβάστε επίσης: Σε αναβάθμιση του BIOS προχωράει η MSI για να μπορεί να υποστηρίξει τις νέους Ryzen “Raven Ridge”!

Το mining motherboard της Gigabyte έχει Ultra Durable πυκνωτές και συνθετικά μέρη υψηλής ποιότητας. Βασίζεται στο chipset B250 Express και το socket 1151 της Intel, ενώ δέχεται έως 64GB μνήμης DDR4 2400/2133 MHz στις 4 υποδοχές που διαθέτει.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκευτείτε τη σελίδα του προϊόντος: www.gigabyte.com/Motherboard/GA-B250-FinTech-rev-10#kf

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο