19.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η OnePlus κάνει δημοσκόπηση τρολάροντας τη Xiaomi!

Εάν διαβάζετε το iTechNews.gr, είμαι σίγουρος ότι θα θυμάστε το περιστατικό εκείνο που ανέβασε η MIUI στο Twitter μία δημοσκόπηση, ζητώντας από τους fan της, να διαλέξουν τι τους αρέσει περισσότερο, το MIUI ή το καθαρό Android. Η απάντηση απ’ ότι φάνηκε τελικά δεν άρεσε στη MIUI και το έσβησε τελείως το poll. Τώρα έρχεται η OnePlus με ανάλογη δημοσκόπηση, τρολάροντας όμως την MIUI!

Η δημοσκόπηση που είχε γίνει τότε, το τελικό αποτέλεσμα έδειχνε ότι ο κόσμος προτιμάει το καθαρό Android από το MIUI. Έτσι με 14769 ψήφους, το 43% το είχε πάρει το MIUI και το υπόλοιπο 57% ήταν για το καθαρό Android. Όπως είπαμε, η δημοσκόπηση αυτή όσο και να ψάξετε να την βρείτε, δεν θα το καταφέρετε, αφού διαγράφηκε. Φυσικά αυτό σχολιάστηκε απ’ όλους αρνητικά τότε.

Τώρα η OnePlus ανέβασε μία ανάλογη δημοσκόπηση στο Twitter, όπου ζητάει από τον κόσμο αντιστοίχως να της πει τι προτιμάει…καθαρό Android ή Oxygen OS.

Η δημοσκόπηση ανέβηκε από τον Szymon Kopec, product manager της OnePlus. Όπως βλέπετε και στην ανάρτηση που ανέβηκε με την δημοσκόπηση, το σχόλιο ακριβώς από κάτω είναι του συνιδρυτή της OnePlus….. και αποτελεί έμμεσο σχολιασμό για την αντίστοιχη ψηφοφορία της Xiaomi. Με το σχόλιο του ήθελε να επισημάνει να μην σβηστεί η δημοσκόπηση, ανεξαρτήτως αποτελέσματος!

Διαβάστε επίσης: Κάντε οικονομικά τις αγορές σας από το Gearbest με τα κουπόνια που σας έχουμε.

To τελικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

Το UI της OnePlus θεωρείται από τα πιο “ελαφριά” με λίγες μόνο αλλαγές σε σχέση με το stock Android εν αντιθέσει με το MIUI, που θεωρείται αρκετά “βαρύ” σε αλλαγές. Πάντως ακόμα και έτσι, ούτε και το OxygenOS φαίνεται ν’ αρέσει στον κόσμο όσο το καθαρό Android.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο