16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δείτε το Huawei P60 Pro.

Λίγο μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία της flagship σειράς Huawei Mate 50, υπήρχαν οι πληροφορίες ότι η Huawei δεν θα διαθέσει ένα, αλλά δυο flagship smartphones τον ερχόμενο Μάρτιο. Κάτι τέτοιο περιλαμβάνει αφενός τη σειρά Huawei P60 με έμφαση στη φωτογραφία, ενώ από την μεριά της η οικογένεια του Mate 60 θα εστιάζει στο να φέρει τις τελευταίες και πιο πρόσφατες καινοτομίες στο χώρο των smartphones.

huawei p60 pro

Σήμερα κυκλοφόρησαν renders του Huawei P60 Pro που δείχνουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την κυρτή οθόνη της Pro έκδοσης και το κάθετο module της κάμερας το οποίο βρίσκεται τοποθετημένο στην πάνω αριστερή γωνία της συσκευής. Φυσικά δεν απουσιάζει periscope zoom κάμερα, ενώ θα υπάρχει και ένας σαρωτής κάτω από την οθόνη.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες επισημαίνουν ότι το P60 Pro θα διαθέτει 6.6 ιντσών OLED οθόνη με QHD+ ανάλυση και υποστήριξη για ως 120Hz refresh rate και μάλλον θα καταφθάσει με τον Snapdragon 8 Gen 2. Από τα renders δεν απουσιάζει το XMAGE brand στο camera module. Το σύστημα θα εξοπλιστεί με μια 50MP κύρια κάμερα, μια 50MP ultrawide και μια 64MP telephoto και θα υπάρχει και μια 32MP κάμερα μπροστά για selfies.

Η μπαταρία των 5.000 mAh θα μπορεί να φορτιστεί στα 100W, ενώ θα υποστηρίζει και 50w ασύρματη φόρτιση.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο