13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το Xiaomi Mi Mix 2S έρχεται με φακό Sony IMX363!

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερα χαρακτηριστικά μαθαίνουμε για το αναμενόμενο Xiaomi M i Mix 2S. Έτσι ήδη έχουμε καταφέρει να μάθουμε για την τεχνολογία της οθόνης που θα ονομάζεται πια 3.0 και θα έχει αναλογία πάνω από 95%. Τώρα καταφέραμε να μάθουμε και τι αισθητήρα θα έχει η κάμερα του Mi Mix 2S.

Σύμφωνα με τις πηγές μας εξ ανατολάς, και μετά από μία διαρροή που υπήρξε στο firmware του Mi Mix 2S, φαίνεται ότι το νέο κινητό της Xiaomi θα χρησιμοποιήσει σαν αισθητήρα τον Sony IMX363.

Αν το μήνυμα είναι ακριβής, τότε το Mi Mix 2S θα είναι το πρώτο κινητό της σειράς MIX με διπλή πίσω κύρια κάμερα και με τον αισθητήρα της Sony IMX363. Ο αισθητήρας αυτός έχει αναπτυγμένη AI τεχνολογία που υποστηρίζει χαρακτηριστικά όπως αναγνώριση σκηνής, αυτόματη παρακολούθηση ανθρώπων, αυτόματο HDR, κ.λπ.. Μην ξεχνάτε ότι ο Lei Jun είχε πει για το Mi7 τουλάχιστον, ότι θα βγει με αναπτυγμένο σύστημα ΑΙ στην κάμερα, ενώ και το MIUI 10 αναμένεται να επικεντρωθεί στην τεχνολογία ΑΙ.

Διαβάστε επίσης: Xiaomi Redmi Note 5 Pro – Ήρθε με 6GB RAM, Snap 636 & 265$ τιμή. Το συγκρίνουμε με τα RN5 – RN4.

Σύμφωνα με τα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής, το Mi MIX 2S θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 845, με βάση την τεχνολογία των 10 nm, ενώ θα έχει 8GB RAM και 256GB ROM. Οι κάμερές του θα υποστηρίζουν OIS τεσσάρων-αξόνων, ενώ θα υποστηρίζει όλες τις συχνότητες παγκοσμίως, και τις ΗΠΑ. Από μπαταρία θα έχει μία των 3400mAh, ενώ θα διαθέτει και υπέρυθρους αισθητήρες.

Εν αναμονή λοιπόν της MWC 2018 όπου περιμένουμε λογικά να δούμε το Mi Mix 2S. Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο