15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σε νέα κατηγορία προϊόντων η Samsung θα “κοντράρει” την Apple

Σε ακόμη έναν κλάδο προϊόντων φαίνεται ότι θα κοντραριστούν Samsung και Apple, με την νοτιοκορεατική πολυεθνική εταιρεία ηλεκτρονικών να ανακοινώνει την κατασκευή ενός ακουστικού Mixed-Reality.

Η Samsung υπαινίχθηκε ότι η συσκευή θα φτάσει σύντομα, ενώ αναφέρθηκε στο wearable ως συσκευή Extended Reality (XR).

Samsung: Θα “κοντράρει” την Apple σε νέα κατηγορία προϊόντων

Τα ακουστικά Samsung XR θα χρησιμοποιούν ένα εξειδικευμένο chipset Qualcomm και ο κορεάτης κατασκευαστής τόνισε ότι η Meta και η Microsoft συνεργάζονται επίσης με τη Samsung για την παραγωγή των ακουστικών XR. Σύμφωνα με δημοσίευμα ο επικεφαλής του έργου είπε ότι η πλατφόρμα και το λογισμικό πρέπει να είναι «έτοιμα για να πετύχει η συσκευή». Η εταιρεία επιδιώκει να αποφύγει τα λάθη που έκαναν άλλες εταιρείες που μπήκαν σε αυτόν τον χώρο αλλά δεν είχαν έτοιμο το λογισμικό εγκαίρως.

Η Samsung έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με τα εν λόγω ακουστικά το 2015 που τροφοδοτούνται από την οθόνη QHD SuperAMOLED 5,7 ιντσών του Galaxy Note 4. Μετά από μερικά χρόνια, η παραγωγή της συσκευής σταμάτησε. Στη συνέχεια, η Samsung προσπάθησε να κατασκευάσει ένα αυτόνομο ακουστικό Mixed Reality για υπολογιστές, για το οποίο επίσης διέκοψε την παραγωγή.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο