22.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στα 92€ κομπλέ Aπό Ευρώπη!!! Proscenic A9 “ΜΕΓΑΛΟ” Smart Air Purifier O Γιατρός του αναπνευστικού σου… με App, Amazon Alexa, Google Assistant κ.α.

Σε Φανταστική Τιμή και… Είναι απαραίτητο για ΟΛΟΥΣ μας, για καθαρό αέρα πάντα!!!

 Ναι είναι O Γιατρός του αναπνευστικού σου και είναι απαραίτητος όλο τον χρόνο  ειδικά όμως τώρα ένα Purifier είναι απαραίτητο σε κάθε σπίτι και πίστεψε με θα είναι η ποιο σωστή “τσάμπα” επένδυση που μπορείς να κάνεις.

Τον χειμώνα κλείνουμε τα παράθυρα μας για έχουμε ζεστό τον χώρο μας… κι εκεί  τα πράγματα στον αέρα… γίνονται δύσκολα… (σκόνη, ακάρεα, οσμές, ίσως και ακόμη χειρότερα τσιγάρο κ.ο.κ.
Οπότε ένα Air Purifier και μάλιστα επώνυμο… είναι πιο Χρήσιμο όσο ποτέ… και το χτυπάς τώρα που είναι και πιο φθηνό από ποτέ…

Ξέρω σου βάζω ιδέες αλλά σε αυτά τα χρήματα και με την ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε πλέον… καλά κάνω και σου βάζω.

Μπορείς να τον κάνεις εδώ…
Proscenic A9 Smart Air Purifier LED Digital Display Adjustable Wind Speed APP Control Remove 99.97% Dust Pet Dander Smoke Pollen Odor σε τιμή;;; 92€ κομπλέ με τα μεταφορικά από Ευρωπαϊκή αποθήκη του Hekka με κουπόνι PA9 και χωρίς κανένα τελωνείο σε λίγες ημέρες στο σπίτι σου.
link: https://bit.ly/3RCDyg0

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

Και Τσέκαρε λίγο καλύτερα για αυτά που λέω…

Υψηλής απόδοσης καθαριστής αέρα
Η τεχνολογία καθαρισμού UPV 2.0 κάνει την τιμή CADR του A9 να φτάνει τα 460 m³/h (Σκόνη/Γύρη/Καπνός) Πιστοποιημένο CARB, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να καθαρίσει ένα δωμάτιο έως και 968 ft² και να κυκλοφορήσει τον αέρα του δωματίου πάνω από 3 φορές την ώρα.

Έξυπνος έλεγχος
Παρακολουθήστε και ελέγξτε τον καθαριστή αέρα του σπιτιού σας οπουδήποτε με την εφαρμογή ProscenicHome. Λειτουργίες: Χρονοδιάγραμμα, Χρονοδιακόπτης, Ρύθμιση ταχύτητας ανεμιστήρα, Κλείδωμα μωρού, Λειτουργία ύπνου κ.λπ. Υποστηρίζει επίσης φωνητικό έλεγχο Alexa για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του καθαριστή αέρα σας. Σημείωση: Αυτή η εφαρμογή ProscenicHome υποστηρίζει Wi-Fi μόνο 2,4 GHz.

Η τεχνολογία καθαρισμού HDOF
Η τεχνολογία καθαρισμού HDOF με 4 στάδια φιλτραρίσματος, η οποία περιέχει πρωτεύον φίλτρο, H13 HEPA, ενεργό άνθρακα και ιόντα νανο-αργύρου, συλλαμβάνει το 99,97% των αιωρούμενων σωματιδίων έως και 0,3 μm, όπως σκόνη, τρίχωμα κατοικίδιων, καπνός, γύρη, οσμές κλπ. 100% χωρίς όζον.

Οθόνη LED & Οθόνη Ποιότητας Αέρα
Με ειδικό σχεδιασμό αισθητήρα υπερύθρων PM2.5, μπορεί να ανιχνεύσει την ποιότητα του αέρα και να την εμφανίσει σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα. Το πράσινο φως, το κίτρινο φως, το πορτοκαλί φως και το κόκκινο φως αντίστοιχα αντιπροσωπεύουν εξαιρετικό, καλό, ελαφρώς μολυσμένο, πολύ μολυσμένο. Ο δείκτης PM2.5 σε πραγματικό χρόνο θα εμφανιστεί στην οθόνη του μηχανήματος για να κατανοήσετε καλύτερα την ποιότητα του αέρα.

Λειτουργία Sleep+Auto & ρυθμιζόμενη 4 ταχύτητες
Σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας, το A9 λειτουργεί στα 25db, τα φώτα του μπορούν να σβήσουν, ώστε να κοιμάστε καλύτερα. Σε αυτόματη λειτουργία, παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα σε πραγματικό χρόνο και ρυθμίστε αυτόματα την ταχύτητα του ανέμου ανάλογα με την ποιότητα του αέρα. Πραγματικά αποδοτικό και εξοικονόμηση ενέργειας.

Specification
General Brand: Proscenic
Type: Humidifier
Model: A9
Color: White
Specification Filter Type: HEPA
Floor Area: 900000 Centimeters Squared
Noise Level: 24 dB
Control Method: App, Google Assistant, Amazon Alexa
Weight & Size Product Weight: 5kg
Package Weight: 6kg
Product Size(L x W x H): 26 x 26 x 52cm
Package Size(L x W x H): 32 x 32 x 58cm
Package Contents 1 x Instruction
1 x Warranty card
1 x Quick connection guide
1 x H13 HEAP

detail

detail

detail

detail

detail

detail

detail

detail

detail

detail

Μπορείς να τον κάνεις εδώ…
Proscenic A9 Smart Air Purifier LED Digital Display Adjustable Wind Speed APP Control Remove 99.97% Dust Pet Dander Smoke Pollen Odor σε τιμή;;; 90,54€ κομπλέ με τα μεταφορικά από Ευρωπαϊκή αποθήκη του Hekka με κουπόνι PA9 και χωρίς κανένα τελωνείο σε λίγες ημέρες στο σπίτι σου.
link: https://bit.ly/3RCDyg0

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο