22.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Διέρρευσε εικόνα του Sony Xperia 1 V

Το Xperia 1 V της Sony ίσως παρουσιαστεί επίσημα στο MWC στη Βαρκελώνη στο τέλος Φεβρουαρίου. Ίσως και όχι. Περιμένοντας να συμβεί αυτό, μπορούμε να απολαύσουμε την πρώτη εικόνα που διέρρευσε και υποτίθεται ότι δείχνει το επερχόμενο smartphone.

Sony Xperia 1 V: Διέρρευσε εικόνα του επερχόμενου smartphone

Συγκρίνοντας το camera island της εικόνας με το Xperia 1 IV, βλέπουμε ότι η κάμερα ToF και ο αισθητήρας υπερύθρων RGB δεν υπάρχουν πια. Υπάρχουν τρεις μεγάλοι αισθητήρες, από τους οποίους ο χαμηλότερος διαθέτει κάμερα περισκοπίου. Το φλας LED βρίσκεται πλέον μέσα στο island και όχι πάνω από αυτό.

sony xperia 1 v, Sony Xperia 1 V: Διέρρευσε εικόνα του επερχόμενου smartphone

Το λογότυπο NFC βρίσκεται στα δεξιά, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή η μονάδα που διέρρευσε είναι η διεθνής έκδοση του Xperia 1 V. Αν ήταν αυτή που προοριζόταν για την εγχώρια αγορά της Ιαπωνίας, τότε θα είχαμε το λογότυπο Felica.

Σύμφωνα με έναν χρήστη του Weibo, το Xperia 1 V θα χρησιμοποιεί το chipset Snapdragon 8 Gen 2 της Qualcomm. Θα είναι το λεπτότερο smartphone που θα χρησιμοποιεί αυτό το SoC και ίσως αυτή που θα ανεβάζει περισσότερο θερμοκρασία. Περιμένουμε από τη Sony να έχει ένα σύστημα ψύξης που θα εξισορροπεί την κατάσταση αλλά αυτό μένει να φανεί.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο