22.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανοιξιάτικες εκπτώσεις… στις χαμηλότερες τιμές!!! Αποκτήστε MS Office 2021, Windows 10 και Ενισχύστε την παραγωγικότητά σας

Στην τελευταία ενημέρωση των Windows, μια νέα έκδοση του Bing που ενσωματώνει τη λειτουργία ChatGPT θα εμφανίζεται στη taskbar. Με τον τρόπο αυτό οι χρήστες διευκολύνονται στο να καλούν το AI chatbot βελτιώνοντας την απόδοση και απλοποιώντας τη ροή εργασίας τους. Με την προσθήκη επαναστατικών εργαλείων και δυνατοτήτων επόμενης γενιάς, η Microsoft ηγείται της πορείας προς πιο αποδοτικά και συνεργατικά περιβάλλοντα εργασίας.Μείνετε μπροστά από τον ανταγωνισμό με την τεχνολογία αιχμής και τις προηγμένες δυνατότητες AI της Microsoft και απογειώστε την παραγωγικότητα και τη συνεργασία σας σε νέα ύψη σήμερα!

αναζητάτε εξαιρετικές προσφορές για γνήσιες άδειες χρήσης λογισμικού της Microsoft σε χαμηλές τιμές;

Μην ψάχνετε άλλο – τώρα υπάρχουν από το Godeal24 οι νέες ανοιξιάτικες εκπτώσεις!

Αποκτήστε μια άδεια χρήσης εφ’ όρου ζωής για το Office 2021 Pro με μόλις 24,25 € ή μια γνήσια άδεια χρήσης για τα Windows 10 Pro με μόλις 7,25 €. Επιπλέον, επωφεληθείτε από την προσφορά περιορισμένου χρόνου και αποκτήστε τα Windows 11 Pro μόνο με 10.25 €! Εξοικονομήστε χρήματα σε σε όλα τα δημοφιλή λογισμικά της Microsoft και επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές περιορισμένου χρόνου για όσο αυτές διαρκούν.

Δημοφιλές λογισμικό για περιορισμένο χρονικό! Windows και MS Office

Αγοράστε περισσότερα και εξοικονομήστε ακόμα περισσότερα: Αποκτήστε το bundle που σας ενδιαφέρει

Αναβαθμίστε την παραγωγικότητά σας σήμερα με τα οικονομικά πακέτα που σας προσφέρει το Godeal24! Εξοικονομήστε περισσότερα σε σύγκριση με την αγορά μεμονωμένων προϊόντων και απολαύστε ακόμη περισσότερες εκπτώσεις αγοράζοντας το πακέτο Windows OS + Office. Είτε θέλετε να αναβαθμίσετε το λειτουργικό σύστημα των Windows είτε το MS Office για έναν ή περισσότερους υπολογιστές, το Godeal24 σας έχει καλύψει. Η άδεια για το MS Office 2021 είναι διαθέσιμη για μόλις στα 13.05 € / PC, σε σύγκριση με την επίσημη τιμή των 439.99 $, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε περισσότερο από 90% από την κανονική τιμή !

Έκπτωση έως 50% σε άλλες εκδόσεις Windows και Office! (κωδικός κουπονιού “VDL50″)

>>>Περισσότερα

Περισσότερα PC εργαλεία στην καλύτερη τιμή!

>>>Περισσότερα

Στη Godeal24, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα με άδειες χρήσης της Microsoft σε μειωμένες τιμές, χρήσιμο λογισμικό για την ασφάλεια και άλλα εργαλεία για τον υπολογιστή σας όπως το IOBIT, το Ashampoo, το Disk Drill και πολλά άλλα. Αποκτήστε τα Windows και το MS Office σε ασυναγώνιστη τιμή. Με το Godeal24, μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι το λογισμικό σας είναι 100% ασφαλές και γνήσιο, υποστηριζόμενο από την εγγύηση υποστήριξης και ενημέρωσης από τη Microsoft.

Απολαύστε αγορές χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Godeal24, η οποία στέλνει το λογισμικό σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με εξαιρετική βαθμολογία 98% στο TrustPilot και τεχνική υποστήριξη από ειδικούς 24/7, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.  Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να εξοικονομήσετε έως και 90% στο κόστος του λογισμικού που χρειάζεστε για τη δουλειά ή το παιχνίδι σας.

Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και δια βίου εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24: service@godeal24.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο