18.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

HarmonyOS 3: Αναβαθμίζονται τα smartwatch της Huawei

Η Huawei ξεκίνησε το λανσάρισμα του HarmonyOS 3 στα Huawei Watch 3, Watch 3 Pro, GT 3, GT 3 Pro και GT Runner σε παγκόσμιο επίπεδο και φέρνει ένα σωρό από νέα χαρακτηριστικά. Αρχικά, όπως μεταφέρει η εταιρία, το νέο update θα βελτιώσει και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, έτσι ώστε να κρατάει περισσότερο.

HarmonyOS 3: Τα smartwatch της Huawei αναβαθμίζονται

Μία από τις πιο σημαντικές αλλαγές, είναι οι νέες ειδοποιήσεις, οι οποίες θα εμφανίζονται πλέον καλύτερα και πιο ευδιάκριτα και θα δίνουν την επιλογή στο χρήστη να απαντάει γρήγορα μέσα από ορισμένες εφαρμογές (quick respond).

Επίσης, με το HarmonyOS 3, η Huawei αναβαθμίζει και την εφαρμογή της υγείας (health), με νέα χαρακτηριστικά που ήταν προηγουμένως αποκλειστικά μόνο στους χρήστες της Κίνας. Αυτό σημαίνει ότι πλέον θα μπορείτε να δείτε τη θερμοκρασία του σώματός σας και τον ρυθμό του αναπνευστικού σας με υποδείξεις για τυχόν προβλήματα.

Με τη νέα ενημέρωση θα βρείτε και πολλά ολοκαίνουργια watch faces για να αλλάξετε την εμφάνιση του ρολογιού σας, ενώ αναβαθμίστηκε και ο φακός, ο οποίος σάς επιτρέπει πλέον να αλλάξετε και χρώμα αντί για το τυπικό λευκό.

Μάθετε περισσότερα για το Harmony OS 3 πατώντας εδώ.

Το HarmonyOS 3 ξεκίνησε το λανσάρισμά του εδώ και μέρες, αλλά από σήμερα βλέπουν την ειδοποίηση για την αναβάθμιση περισσότεροι χρήστες. Αν το update δεν έχει έρθει ακόμη στη δική σας συσκευή, θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή, καθώς θα καταφθάσει τις επόμενες ώρες/μέρες.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο