23.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Καθυστερεί το HomePod της Apple με οθόνη

Το project της Apple να σχεδιάσει το πρώτο της HomePod με οθόνη αναβλήθηκε μέχρι το επόμενο έτος το νωρίτερο, στο πλαίσιο μιας σειράς μέτρων για μείωση του κόστους.

Στο τελευταίο του ενημερωτικό δελτίο Power On, ο δημοσιογράφος του Bloomberg, Mark Gurman, πρότεινε ότι η καθυστέρηση της συσκευής θα επιτρέψει στην Apple να διαθέσει τον προϋπολογισμό έρευνας και ανάπτυξης σε πιο πιεστικά έργα, όπως είναι το headset μικτής πραγματικότητας.

Καθυστερεί το HomePod της Apple με οθόνη

Η κίνηση είναι μέρος μιας στρατηγικής για τον περιορισμό του κόστους που θα επιτρέψει στην εταιρεία να διατηρήσει μια εμφάνιση σταθερότητας σε μια ασταθή οικονομία και να αποφύγει τις μεγάλες περικοπές και απολύσεις που παρατηρούνται τους τελευταίους μήνες σε άλλες εταιρείες τεχνολογίας, όπως η Meta, η Amazon, η Microsoft και η Google.

Άλλες κινήσεις για την αποφυγή απολύσεων λέγεται ότι περιλαμβάνουν την καθυστέρηση των μπόνους για τις εταιρικές ομάδες, την παύση των προσλήψεων σε ορισμένες ομάδες, τον περιορισμό των προϋπολογισμών και το να αφήνουν ανοιχτούς ρόλους αντί να τους αναπληρώνουν όταν φεύγουν εργαζόμενοι.

Ο αναθεωρημένος χρόνος για το φημολογούμενο προϊόν HomePod ταιριάζει με την πρόσφατη πρόβλεψη του αναλυτή της Apple Ming-Chi Kuo ότι ένα επανασχεδιασμένο HomePod με οθόνη 7 ιντσών θα φτάσει το πρώτο εξάμηνο του 2024.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο