20.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Huawei Watch Ultimate: Έρχεται με πλήθος καινοτομιών !!!

Η Huawei κάνει ένα βήμα ακόμη πιο πάνω, ανακοινώνοντας σήμερα επίσημα το Huawei Watch Ultimate, που ήδη από την ονομασία του φαίνεται ακριβώς σε ποιους απευθύνεται. Το Huawei Watch Ultimate έρχεται με πλήθος καινοτομιών όσον αφορά το design και τα χαρακτηριστικά του, με ορισμένα από αυτά να συναντιούνται για πρώτη φορά στη βιομηχανία.

huawei watch ultimate

Οι λάτρεις του πολυτελούς ρολογιού ίσως γνωρίζουν ήδη το κράμα, ωστόσο η Huawei επισημαίνει ότι είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται σε smartwatch. Ο λόγος για το Liquid metal, η εμπορική ονομασία μιας σειράς κραμάτων που αναπτύχθηκαν από την Caltech και στη λίστα περιλαμβάνεται το ζιρκόνιο, το νικέλιο, ο χαλκός, το τιτάνιο και το αλουμίνιο.

Εν ολίγοις, κάτι τέτοιο σημαίνει ότι το σασί του Huawei Watch Ultimate είναι 4.5 φορές πιο ισχυρό και 2.5 φορές πιο σκληρό από το ανοξείδωτο ατσάλι, την ίδια στιγμή που είναι σημαντικά πιο ελαφρύ. Ένα άλλο θετικό στοιχείο του ζιρκονίου είναι ότι είναι ανθεκτικό στην οξείδωση που μας φέρει στο επόμενο σημαντικό χαρακτηριστικό του ρολογιού.

huawei watch ultimate

Πιο συγκεκριμένα, το Huawei Watch Ultimate διαθέτει 10 ATM water resistance rating, όπως και πιστοποιήσεις ISO 22810 (water resistance) και EN13319. Εν ολίγοις το καθιστούν κατάλληλο για καταδύσεις με την Huawei να επισημαίνει ότι έχει δοκιμαστεί σε βάθος 110 μέτρων για 24 ώρες. Υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά diving modes, δηλαδή scuba diving, technical scuba diving, free-diving και gauge diving με το ρολόι να είναι σε θέση να παρακολουθεί την ανάδυση και να προτείνει έναν ασφαλή ρυθμό.

huawei watch ultimate

Τα Huawei Watches έρχονται με ένα ή δυο φυσικά πλήκτρα, ωστόσο στο Ultimate ο αριθμός έχει φθάσει τα τρία. Το πρόσθετο πλήκτρο ενεργοποιεί το Expedition Mode, κάτω από το οποίο η Huawei οργανώνει πλήθος χαρακτηριστικών και δραστηριοτήτων στη φύση, με το πάτημα ενός κουμπιού. Θα βρεις χαρακτηριστικά, όπως το Return Safety tool, το οποίο παρακολουθεί τη διαδρομή σου με τη χρήση Dual-Frequency Five-System GNSS positioning συστήματος για να μην χαθείς και να σε γυρίσει εκεί ακριβώς από όπου ξεκίνησες.

Το Huawei Watch ultimate καταφθάνει με 1.5 ιντσών LTPO AMOLED οθόνη, με refresh rates που παίζουν από το 1Hz στο 60Hz. Το σασί του χωράει μεγάλη μπαταρία 530 mAh και η Huawei υπόσχεται αυτονομία 14 ημερών σε μια φόρτιση, ενώ για τους πιο δραστήριους χρήστες 8 ημέρες μεταξύ των φορτίσεων. Υποστηρίζει ακόμη QI ασύρματη φόρτιση με τον φορτιστή με τον οποίο συνοδεύεται με το 100% να φθάνει σε 60 λεπτά. Φυσικά, δεν απουσιάζουν οι συνήθειες αισθητήρες για τον καρδιακό παλμό, τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα και ECG.

huawei watch ultimate

Το Huawei Watch Ultimate θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη και στο Ηνωμένο Βασίλειο από τις 3 Απριλίου σε δυο εκδόσεις, Expedition Black με λουράκι από καουτσούκ και Voyage Blue με μεταλλικό λουρί. Οι τιμές ξεκινούν από τα 800 ευρώ στη Κίνα για την πρώτη και τα 940 για τη δεύτερη, με την Global τιμή να αναμένεται να ανακοινωθεί αργότερα.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο