16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φωτογραφίες, specs και δείγματα από τις φανταστικές κάμερες των OPPO Find X6 & X6 Pro

Η OPPO έχει κάνει αρκετό «θόρυβο» με τα νέα Find X6 και Find X6 Pro. Και όχι άδικα, μιας και πρόκειται για ιδιαίτερα καλά εξοπλισμένες ναυαρχίδες οι οποίες μάλιστα έχουν και αισθητήρα 1 ίντσας στην κύρια κάμερα!

Οι διαρροές για άλλη μια φορά μας έχουν δώσει μια εικόνα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε οπότε ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά.

Σχεδιασμός και οθόνη
Η σειρά Find X6 έχει την δική της σχεδιαστική ταυτότητα, η οποία θα λέγαμε ότι είναι σύγχρονη αλλά και κλασική ταυτόχρονα. Το OPPO Find X6 Pro είναι εντυπωσιακό στην έκδοση desert galaxy χάρη στο γυαλί και τις δερμάτινες ραφές. Ο τεράστιος κύκλος που στεγάζει τις κάμερες σίγουρα ξεχωρίζει ενώ η διχρωμία η οποία αφήνει τους δύο φακούς στην επάνω πλευρά και τον περισκοπικό στην κάτω είναι μια ιδιαιτερότητα η οποία σε κάποιους θα αρέσει και σε κάποιους άλλους όχι.

Όσον αφορά την οθόνη, το OPPO Find X6 Pro χρησιμοποιεί μια οθόνη Samsung E6 ανάλυσης 2K που υποστηρίζει μέγιστη φωτεινότητα έως και 2500nits. Υποστηρίζει επίσης προσαρμοστικό ρυθμό ανανέωσης LTPO. Το Find X6 διαθέτει οθόνη 6,74 ιντσών ανάλυσης 2772×1240p και υποστηρίζει προσαρμοστικό ρυθμό ανανέωσης από τα 40Hz έως τα 120Hz.

Κάμερα
Ένα από τα κύρια σημεία πώλησης της σειράς OPPO Find X6 είναι το σύστημα της κάμεράς της. Το Find X6 Pro διαθέτει μια τριπλή κάμερα με μια κύριο αισθητήρα Sony IMX989 ανάλυσης 50 megapixel (με υποστήριξη OIS), μια υπερ-ευρυγώνια κάμερα με αισθητήρα IMX890 (50 megapixel) και μια περισκοπική κάμερα επίσης με αισθητήρα IMX890 (50 megapixel) που υποστηρίζει οπτικό zoom 3x. Και οι τρεις κάμερες αναμένεται να προσφέρουν φανταστικές δυνατότητες λήψης σε φωτογραφία και βίντεο.

Εν τω μεταξύ, το Find X6 χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό από αισθητήρες Sony IMX890 + JN1 + IMX890, καλύπτοντας ένα εύρος εστιακών αποστάσεων 24mm-144mm. Διαθέτει επίσης μια εμπρόσθια κάμερα 32 megapixel, καθώς και ένα custom chip MariSilicon X και επεξεργασία εικόνας με την υπογραφή της Hasselblad.

OPPO Find X6 Telephoto διαφημιστικό βίντεο
Το βίντεο χρησιμοποιεί ως φόντο ιπποδρομίες και βλέπουμε πέντε άλογα στην κούρσα: ULTRA, PLUS, MAX, PRO+ και X6. Στην αρχή, το PRO+ και το MAX είναι στήθος με στήθος, και στη συνέχεια το X6 προηγείται των άλλων τεσσάρων αλόγων και περνά τη γραμμή. Όπως μπορείτε να δείτε, η OPPO υπαινίσσεται ότι η βασική έκδοση (Find X6) διαθέτει ένα σύστημα απεικόνισης που μπορεί να ξεπεράσει τα μοντέλα PRO άλλων εταιρειών.

Μπαταρία και φόρτιση
Το OPPO Find X6 Pro διαθέτει μπαταρία 5000mAh και υποστηρίζει γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 100W και ασύρματη γρήγορη φόρτιση 50W. Το βάρος του λέγεται ότι βρίσκεται στα 218g. Το Find X6 διαθέτει μπαταρία 4800mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 80W, και πιστοποίηση IP54.

 

Επιδόσεις και λογισμικό
Το OPPO Find X6 Pro θα είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen2, ενώ η τυπική έκδοση του Find X6 θα είναι εξοπλισμένη με το chipset Dimensity 9200 της MediaTek. Και οι δύο συσκευές θα τρέχουν σε Android 13 με την τελευταία έκδοση του ColorOS 13.1 της OPPO.

ΠΗΓΗ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο